Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
navikla si se na guzicasti stroj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
dal nije Senka uvela članarinu VIP-ovcima pa ih nema,odnosno proredili se... a mi sužnji ulazimo za džabaka karta košta dinara 142, sirotinja raja pola od toga.....
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
jel i vama poceo vikend tek veceras? meni se cini da uvek pocne,taman kad je na svrsetku ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: meni se cini da uvek pocne,taman kad je na svrsetku ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) to i nije tako lose ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja mislila na vikend  e sta se ljudima sve mota po tintari ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
tebi se ne mota!? steta. glupo je kad je uvijek isto i sve na mjestu onako kad se mota svasta se desi...i bas ovo taman kad mislis gotovo pocne kao da je pocetak 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ko da me grli danas ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Pa evo ja cu ako ti nije problem
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
jeste kockast mi ekran pa ce i zagrljaj biti takav
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
pa ne moras ti svoju kockastu glavu ubacivati kroz ekran evo ja cu...moja je normalna pa da se izljubimo ko ljudi 
|
|
|
|
|
|