Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: Molena je napisao: jasta je....puca od romantike nidje veze ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) znam tebi je romanticnije da ti neko plati prevoz do posla hilihopterom a sta ces ,kad znas i mozes (citaj prccccccccccc) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne ne meni je romanticnije kad sama sebi platim isto to ala lupetas...pa nismo svi beogradjani iz milionskog grada da nam treba heliHopter (citaj prccccccccccccccccccccccccccc) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: Molena je napisao: jasta je....puca od romantike nidje veze ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) znam tebi je romanticnije da ti neko plati prevoz do posla hilihopterom a sta ces ,kad znas i mozes (citaj prccccccccccc) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne ne meni je romanticnije kad sama sebi platim isto to ala lupetas...pa nismo svi beogradjani iz milionskog grada da nam treba heliHopter (citaj prccccccccccccccccccccccccccc) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gospodjice prckovic  to sto mozete sebi sve sami da platite nema nikakve veze sa romantikom blago vasem muskarcu,toliko ste sposobni,da mi ga je majke mi tesko i izmisliti a ne zamisliti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
tako sam i ja kad sam bila malji deca vikala helihopter
|
|
|
|
|
Tara
|
|

rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
|
..bas me zanima sto je cika Putin odustao od Juznog Toka....????
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
где је нестао шарм ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Вучица je napisao: где је нестао шарм ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif) koji sarm? ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
SHE je napisao: Molena je napisao: SHE je napisao: Molena je napisao: jasta je....puca od romantike nidje veze ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) znam tebi je romanticnije da ti neko plati prevoz do posla hilihopterom a sta ces ,kad znas i mozes (citaj prccccccccccc) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) ne ne meni je romanticnije kad sama sebi platim isto to ala lupetas...pa nismo svi beogradjani iz milionskog grada da nam treba heliHopter (citaj prccccccccccccccccccccccccccc) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) gospodjice prckovic  to sto mozete sebi sve sami da platite nema nikakve veze sa romantikom blago vasem muskarcu,toliko ste sposobni,da mi ga je majke mi tesko i izmisliti a ne zamisliti ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) hahahah... i meni isto tako haha  ti si lujka ono baš baš haha..šiju ŠIC ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) prcković hahaha
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma ja tebe volim Molena pa se ti mos *eb*t u g*z*cu ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma i ja tebe isto tako vidis kako uvijek lijepe zelje zelimo jedna drugoj 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јел постоји лаПтопко од неких 25 инчи сићушан ми овај мали ич не видим ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
|
|
|
|
|
|