Autoru |
Poruka |
Tara
|
|

rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Tara je napisao: ..u pms-u sam!!! To neki novi šoping centar ?
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
нема Оне Ши мора да опет једе дуФан чварке ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Вучица je napisao: нема Оне Ши мора да опет једе дуФан чварке ![[boredsmiley.gif] [boredsmiley.gif]](./images/smilies/boredsmiley.gif) bila u prevozuuuuuuuuuuuuuuu ahahahahha ne kuckam vise iz busa sad privlacim znatizeljne poglede s knjigom u ruci ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
e ja stvarno ne znam ko jos voli da ustaje rano...idi bre, toplo, fino, krmeljivo...e ono moras da iskocis sobajle, vruc onako, oblaci se kupetilo, aj napolje, ma idi bre, ko to jos voli, taj nije normalan
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ja volim ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) bezveze ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
...немој да ме волиш напамет и по навици
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
voli me iz inata ![[coffee1-smiley.gif] [coffee1-smiley.gif]](./images/smilies/coffee1-smiley.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Stvarno nema ljudi na forumu....a nije do mene  .... ne znam jesu ljudi nasli novi forum, ili su se zabavili nekim ljepsim stvarima, ali malo mi cudno da niko nema vremena bas nikada u 7 dana da udje na forum. Mozda je to tako kada imas familiju i puno obaveza oko muza/zene/djece...samo da nisu neke glupave kalkulacije. Ja govorim iz svoje perspektive...pa da nemam pristupa ovom cudu s posla i sama bih rijetko trenutno imala vremena. S druge strane, sinoc sam upalila laptop negdje oko 11 sati...i nikoga nije bilo..da je bilo mozda bih i usla i malo se zekila, jedno pola sata...ali kako nikoga nije bilo ja ga ugasila i na spavanjac. ![[smiley2544.gif] [smiley2544.gif]](./images/smilies/smiley2544.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Nisam verovao da Virdžine još uvek postoje, prijatelj iz Dalmatinske zagore mi reče da ih još ima po onim krševima.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|