Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ja ne znam ništa, ako me neko traži nisam tu i niste me videli Vuki, to sma ja onako sinoc malo naklepala...ne verujem da su proradile...da nesto se desava sam više.. ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sumnjam na nekoga...ali dobro...nećemo mi o tome... Ja bih se pretplatila na novine, ako budu češće izlazile... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
јбте нико ми не верује а само малко лажем ма прораделе, шта фале... ко да се ти па питаш јбте парзнична издања и то оно дупли бројеви ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Вучице не ради ти сандуче ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
što ovo mene asocira na dupericu? dobroooo, da znam samo ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
па јбга Лаки доопенце је доопенце ммм неодољиво мушмулице, немам појма ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
hej pa i nije neka tajna ko je trudan koliko se sjecam Anja je napisala javno da je trudna...jupiiiii jeeeeaaa  samo nije Laki to mislila....ona je to onako..preneseno hehe ma 100ka bjelosvjetska 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
само ја нисам прочитала то "трудан" ко је бре птрудан мсм ко сад па децу прави ил да не кажем оно ко се бре сад па хебавка да цел свет зна ![[znes.gif] [znes.gif]](./images/smilies/znes.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
slatko li je curu ljubit tajno, bolan slatko je jer je slatko, lele sto je slatko, slatko je slatko, uuuu sto je slatko... hahaha  Vuki to mi matori tako ovi mladji jos uvijek vole da se zna
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ништа ја опет нисам разумела ал ко да је па битно ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
|