Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mene strah i ovako da cu nekada pomijesati sve ove lozinke i cudesa te privatno te na poslu..pa program ovaj, pa mail ovaj pa onaj i svaki trazi password...majko mila ni sama ne znam kako ne zabrljam
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Isipao sam kafu na novi tepih....eno žena čupa kosu i cepa slike sa svadbe.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Kako mi se nije spavalo, što je veoma čudno za mene, ležem pre kokošaka, a kako nisam imala sa kime da prkoćem...ja sam se malo igrala, pa je to ispalo ovako. Da imate nešto uz kofi da bistrite... Et'

Izvin'te za stroboskop
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Čitate, čitate...vidim vas  PS. Ko kritikovao da Bog da mu slavina kapljala celu noć!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
 ...100ko jedna,dodži dodži da ti K(a)obila ( inace predsjednik Konga haha) nesto kaze  nasmija me uz kavu hehe.... i kakva She i u pravu u istoj recenici...de ti to opet, ali ranije malo..izgleda da ti nesanica poremeti nesto u sustavu hihihi
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
59410 - 59353 = 57 - 3 (moja pregleda)=54 Štaaaa??!!! Samo 54 pregleda teme.. E sramota ![[crysmiley1.gif] [crysmiley1.gif]](./images/smilies/crysmiley1.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
I mene zanima tko je trudan... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
sledeci put kad me napadne "ono moje" će se saznati, a možda i neće 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ја сам трудна Ђиђо кад се окотим има све ћу мале вучиће на вас да нахушкам да вас грицкају и штипкају ок новине прораделе добро је ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Layo...otkrij nam...imam dojam da mi Vučica maže oči...ovdje se skriva nečija trudnoća, a pravi novinar doznat će čija! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|