|
Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
svakojake, to ne bi nas dve da sednemo ispred fijoke izbrojale
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: što sam pis'o, pis'o sam, a lazem, razmenim po neki pp sa Molenom, pitam kakve gace nosi  i slike mi trazis a ne samo pitas sram te bilo 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ajde dobro sad, kad nemas neki video...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
imam i video...nedavno napravila ju..sad sam se zacrvenila ali sakrila sam ga cini mi se i od sebe 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
nista, pali kameru veceras, dobro meni i tako
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
кад пређете на конкРеветно јавите гаћке су пасе ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
nemoj mi na gacke one nikada nisu pase ne ne
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
Nisam mislila ništa pisati...imam danas drugih obaveza...ali ću samo da se osvrnem na ono sa Nikitom...prisjeti se...ništa ja nisam slagala...prvo je rečeno kako sam ja njoj,(Nikiti),nešto na pp rekla...bla bla bla...a ja sam tvrdila da nisam...kao što i nisam...sve to što sam rekla,rekla sam javno,na njenom chatu...pa kako je ko shvatio...ja sam rekla u šali,međutim,svako shvati onako kako mu paše u datom momentu...jbg,tako je to... I tačno je da nisam u nekim situacijama reagovala baš kako je trebalo.Ali sam reagovala onako kako sam ja tada mislila da treba.Žao mi je zbog toga,ali vrijeme se vratiti ne može.A ko zna,i kad bih promijenila,da li bi opet baš svima odgovaralo. Ljudi smo,i grešni smo.(0vo nije pravdanje,opravdanja nema,više je kao uzrečica). Uživajte vi meni,dragi moji,i slobodno me kritikujte kad god nešto zabrljam. A da nisam namazana,seljančica još manje,o tom neću ni da pričam. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
samo nesto da vam kazem
dosadne ste
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 70 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|