Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 22 Jul 2025, 09:59

Autoru Poruka
LaYa
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 20 Nov 2014, 10:21
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

[hanghead.gif]

Slika

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 20 Nov 2014, 10:43
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Svasta bih imala napisati na zadatu temu....ali mi mrsko i *ebe mi se iskrena da budem :D
Samo procitah na stranici prije svakakvih gluposti...pa zar izgledamo ko debili i glupsoni jbt, i kao da smo svi slijepi/coravi i kao da se neke stvari u glavi mogu gumicom obrisati.Ako ista ne volim u zivotu ne volim ove koji se ko suncokret okrecu, po potrebi..kako im sta odgovara.

Senka samo da ti kazem da ja mislim da ne vodis dobro forum ( ne vodis ga nikako ), i eto to si dokazala i ovom raspravom sa Vuki koja ti ukazuje na forumski problem i problem foruma kao zajednice a ti opet na pojedince i individulace i pravis zrtvu od sebe....jadna ti...jes' vala bas mi te zao.
A da ne govorim ovu glupost koju si Laki napisala...i ako ti je vec rekla kakvo misljenje ima o tebi , sta se nameces koji Q.
A i ja sam ti to rekla milion puta, napisala sam ti da te ne dozivljavam...moze li biti direktnije molim te..ali dzaba, opet ti mene prozoves kad god imas priliku...samo ne dozivljavam sreca moja.
I naravno da nije vise isto i da nema posebnog odnosa kad ga nisi ni gradila na javim pisanijama nego na privatnim tracarijama i spletkama.
Moje misljenje naravno.
Zivila...i sretno sa forumom i NOVIM forumasima :)

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 20 Nov 2014, 11:39
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

gde to tracarite majke ti?
pa kako to ova Senka nikad nije tracala nekog sa mnom?

Vrh
Senka
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 20 Nov 2014, 14:43
Korisnikov avatar
Vječita sanjalica
Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07

SHE je napisao:

Ne tračarim nigdje,jbg...niti imam ikakvih kontakata tipa mejl,telefon,itd.,(osim sa jednom osobom,koja je muškog spola i sa kojom ne tračam :D)...
A šta znam...možda je u tome problem... [smilie_denk_47.gif]
@Molena,ti mene,kako reče,uopšte ne doživljavaš...a malo,malo pa me komentarišeš...priznaćeš da je kontradikrorno.
Ja tebe,vidiš,doživljavam...mada te i nisam nešto komentarisala...niti sam te nešto prozivala,niti čačkala...pomenula sam te par puta,i mislim da nije bilo negativnog konteksta...zle namjere nije bilo,u to budi sigurna.
O tebi mislim da si sjajan forumaš,možda i najbolji kojeg znam.Generalno,o tebi mislim samo pozitivno.I na koji god forum da odeš,sigurna sam da ćeš biti dobro prihvaćena.
Hvala ti,i ja tebi želim svu sreću ovog svijeta :)

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 20 Nov 2014, 20:42
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

Senka je napisao:

Ne tračarim nigdje,jbg...niti imam ikakvih kontakata tipa mejl,telefon,itd.,(osim sa jednom osobom,koja je muškog spola i sa kojom ne tračam :D)...

[boredsmiley.gif] [crysmiley1.gif]

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 21 Nov 2014, 10:11
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Senka je napisao:
SHE je napisao:

A šta znam...možda je u tome problem... [smilie_denk_47.gif]
@Molena,ti mene,kako reče,uopšte ne doživljavaš...a malo,malo pa me komentarišeš...priznaćeš da je kontradikrorno.
Ja tebe,vidiš,doživljavam...mada te i nisam nešto komentarisala...niti sam te nešto prozivala,niti čačkala...pomenula sam te par puta,i mislim da nije bilo negativnog konteksta...zle namjere nije bilo,u to budi sigurna.
O tebi mislim da si sjajan forumaš,možda i najbolji kojeg znam.Generalno,o tebi mislim samo pozitivno.I na koji god forum da odeš,sigurna sam da ćeš biti dobro prihvaćena.
Hvala ti,i ja tebi želim svu sreću ovog svijeta :)

Ma hajde molim te.
Nisi kazes nikada lose pisala niti imala zle namjere...pa mozda i nisi, ali se ne znas kontrolirati pa te ponese, zaneses se lako i onda je to kaos.
Nemoj me tjerati da trazim postove po forumu...hoces one u kombinaciji sa Canetom, ili one vezano za pricu oko Tw ili one vezano za pricu oko Casa, ili one kada ja nisam tu pa ti kao neprimjetno suknes i mene pomenes u tom nekom negativnom kontekstu sa osvrtom na neko moje razmisljanje, ali ovisno s kim pises naravno.
Nisi ti glupa, ali nisi nesto ni pametna..ti si po mom misljenju namazana seljancica vjerovatno(ovo je u modernom svijetu kompliment...nije svako sposoban biti namazan), i znala si kad i s kim mozes, a s kim ne mozes ni da pokusas.
Ili da pominjem pricu sa chata kada si ulovljena u lazi u roku od 3 minute, ono kada je i Nikita bila a koju si htjela uvuci u nesto sto veze s vezom nema ( tu se kod mene prelomilo dosta toga vezano za tebe ), ili ces onu o prici kako ona slika nije tvoja nego nekoga sa interneta,ili ces o tvojim privatnim porukama upucenim meni, ili ces one price sa fary-a...msm ima toga, nakupilo se u dugogodisnjoj forumskoj karijeri....i onda mi kazes nema spletkarenja i tracanja...ma kako da ne.
Ti si totalno drugacija ovisno s kim pises i o kome pises....a drugacija kada si na pp i javno. Ovdje bi te covjek na kruh namazao od dobrote...jos malo i sazalila bih se i pocela da te tjesim. Ali znamo se.
Da ti kazem, na svaki tvoj upis ja bih mogla reagirati i odgovoriti ti...i mogla sam, ali ne zasluzujes ti ni jedno moje slovo, samo ja sma osoba koja volim da pricam/pisem ... do mene je :D
Pa ja bih se sestro slatka zapitala da nakon toliko godina forumasenja, pa jos si i vlasnik foruma sto je naglaseno nekoliko puta, imam kontakt samo sa jednom osobom..pa tuga brate, do koga li je. A bilo je prije...nije da nije bilo, ali nisi se znala postaviti i sama si kriva jer si pogresno, a i pogresne odnose gradila. Ne mislim samo ja tako, mnogi imaju takvo misljenje, barem oni s kojima sam ja bila ili sam jos uvijek u kontaktu. Mada se sve manjes spominjes..jbg...iako je tako mozda trebalo biti od pocetka.
Okretala si se kako ti je u odredjenom trenutku odgovaralo..malo sam ti ja dobra, pa kad dodje neko drugi onda ti ja vise nisam dobra, i tako skoro svi u krug....jbg, ljudi skontali...pa nije niko mahnit majke ti. Da je do vlasnika foruma nikada ja ovdje slovo ne bih ostavila....nikada i cijeni moju iskrenost jer sam i bez obzira na misljenje o tebi jos uvijek ovdje..
Hvala ti na misljenju o meni kao o forumasu [cheers1.gif] ... ne kajem se ja ni za jednu svoju napisanu rijec na forumu. Ono sto mi je bilo krivo je bio odnos sa ASG koji sam nastojala popraviti, iako sma i tu imala dojam da je na njeno misljenje utjecalo misljenje drugih ljudi, ali nisam se time pretjerano zamarala, htjela sam ispraviti svoju gresku. Krivo mi je i radi Naopakog jer sam reagirala iskreno ali ruzno, mogla sma to i malo bolje, i naravno najvise mi je krivo radi Tw jer je to neka nedovrsena prica koja i nema veze sa forumom, ali ti prva nisi reagirala kako si trebala da reagiras kod takvih odnosa...ne mozes se nekada mjesati a nekada drzati po strani, ovisi kako ti odgovara ( a to je ono favoriziranje i protekcije sto ti neko spomenu par postova prije). Ostalo..manje vise stojim iza svega napisanog i ne kajem se zbog odnosa ili neodnosa koje sam imala ili imam sa forumasima. Ja to ne vidim drugacije od odnosa u reali....iskreno i onako kako mislim, jer ja se ne razlikujem , nema velike razlike izmedju Molene ovdje i Tanje u reali.
Na ovu temu smo zavrsili nadam se.
Ja zaista zelim da ovaj forum bude zabavnog karaktera i da ljudi pisu i zezaju se ali i ozbiljno diskutiraju i iznose svoja msiljenja pa da se i posvadjaju na normalan nacin oko razlicitih stavova, da se ne pretvara bas sve u šprdačinu, mada me strah da od toga nema nista jer su se poremetile neke vibracije...samo nam moze pomoci grupa novih neopterecenih forumasa, pa pomolimo se za njih i za ''NAŠ'' opstanak ...ammmmmm :D

Vrh
Вучица
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 21 Nov 2014, 10:25
Korisnikov avatar
Moderator chata

Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01

јбте Мо [shakinghead.gif] [znes.gif]
пронашла сам се у онај да нисаким не пискарам [znes.gif]
и до мене је, знам [boredsmiley.gif]

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Razmišljam...  |  Poslato: 21 Nov 2014, 10:26