Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: kako mi se *ebe za pickarda non stop je bio prostak i sto se mene tice moze to i da ostane sto dalje odavde to bolje UUUU Sheeeee....ne slažem se s tobom...nimalo...Pic nikada nije bio prostak,naprotiv...rijetko kulturan i fin momak... PICARD MI MNOGO NEDOSTAJE I ON JE VRLO BITAN I VAŽAN DIO OVOG FORUMA... I očekujem da se uskoro Pic pojavi ovde... A RAZMIŠLJAM da Picard,kao i većina hrvatskih ljekara,vikende odrađuje u Londonu pa trenutno nema vremena za nas...ni ja se ne slazem sa tobom! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) meni je covek totalno nevazan ako ti je vazan za forum ti ga moli i kumi da se vrati ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
LaYa je napisao: Je. I ja odradjujem vikende kod Dzejmi Olivera in D kičeN. Neee...ti nećeš da dolaziš jer mene ne podnosiš... 
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Tj.,misliš kako loše vodim forum,iliti drugim riječima,da ga ne znam voditi... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
LaYa je napisao: Je. I ja odradjujem vikende kod Dzejmi Olivera in D kičeN.  ..a ne hvalis se nidje ti veze majkeeee mi 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: kako mi se *ebe za pickarda non stop je bio prostak i sto se mene tice moze to i da ostane sto dalje odavde to bolje UUUU Sheeeee....ne slažem se s tobom...nimalo...Pic nikada nije bio prostak,naprotiv...rijetko kulturan i fin momak... PICARD MI MNOGO NEDOSTAJE I ON JE VRLO BITAN I VAŽAN DIO OVOG FORUMA... I očekujem da se uskoro Pic pojavi ovde... A RAZMIŠLJAM da Picard,kao i većina hrvatskih ljekara,vikende odrađuje u Londonu pa trenutno nema vremena za nas...ni ja se ne slazem sa tobom! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) meni je covek totalno nevazan ako ti je vazan za forum ti ga moli i kumi da se vrati ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) Ko kaže da je on otišao sa foruma ako ga nema izvjesno vrijeme? A ako bi i trebalo da ga molim,ne bi mi bilo teško...tek da se zna... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Senka je napisao: SHE je napisao: Senka je napisao: SHE je napisao: kako mi se *ebe za pickarda non stop je bio prostak i sto se mene tice moze to i da ostane sto dalje odavde to bolje UUUU Sheeeee....ne slažem se s tobom...nimalo...Pic nikada nije bio prostak,naprotiv...rijetko kulturan i fin momak... PICARD MI MNOGO NEDOSTAJE I ON JE VRLO BITAN I VAŽAN DIO OVOG FORUMA... I očekujem da se uskoro Pic pojavi ovde... A RAZMIŠLJAM da Picard,kao i većina hrvatskih ljekara,vikende odrađuje u Londonu pa trenutno nema vremena za nas...ni ja se ne slazem sa tobom! ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) meni je covek totalno nevazan ako ti je vazan za forum ti ga moli i kumi da se vrati ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) Ko kaže da je on otišao sa foruma ako ga nema izvjesno vrijeme? A ako bi i trebalo da ga molim,ne bi mi bilo teško...tek da se zna... ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif) samo da se ne pretvori cela stvar u bajalicu neku ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Senka je napisao: LaYa je napisao: Je. I ja odradjujem vikende kod Dzejmi Olivera in D kičeN. Neee...ti nećeš da dolaziš jer mene ne podnosiš...  Senka je napisao: Tj.,misliš kako loše vodim forum,iliti drugim riječima,da ga ne znam voditi... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Ti si stvarno nekad kobila.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
ју, срамота ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Senka je napisao: Tj.,misliš kako loše vodim forum,iliti drugim riječima,da ga ne znam voditi... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Да ли ти знаш водити ил не форум то је апсолутно небитно! ФОРУМ ТО СУ ЉУДИ који овде долазе и када их овако нема ко што их у последње време нема онда НЕМА НИ ФОРУМА!!!Узгред, приватне препирке, љубави, мирисања, немирисања, фавориЗовања појединих форумаша и остало, то је већ виђено, а богами и научено да се на то необазире и игнориШе ... ал да смара, уби.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
LaYa je napisao: Senka je napisao: LaYa je napisao: Je. I ja odradjujem vikende kod Dzejmi Olivera in D kičeN. Neee...ti nećeš da dolaziš jer mene ne podnosiš...  Senka je napisao: Tj.,misliš kako loše vodim forum,iliti drugim riječima,da ga ne znam voditi... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif) Ti si stvarno nekad kobila. Ebem li ga...ovo mi dođe kao neki kompliment,šta li... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|