Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: kako mi se *ebe za pickarda non stop je bio prostak i sto se mene tice moze to i da ostane sto dalje odavde to bolje rece ti to na jedan jako kulturan nacin. nije te dozivljavao i u tome je problem a prost .. nikada nisam procitala prostu rijec u njegovom postu za razliku od tvojih postova u kojima je bilo svega da se ne vracamo sada u proslost...kad vec secesiju spominjemo ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) jao molena ,jao,jao pa sta je tebi zeno draga? ja stvarno mislim da je prost i tacka to sto ti nigde nista bzv kod njega nisi procitala tvoj problem i na kraju krajeva,sta se ti uskopizdis kad ja napisem nesto o njemu? za mene je bio prost i tacka i ne bih ga ni pomenula da neko ne napisa njegov nik nemam ja problem sa tim dozivljavanjem,znas? koga ja dozivljavam,sta god ti to znacilo,pretpostavljam nesto lepo taj se prepozna eto ako bas oces da znas dozivljavam tebe al ne i svaki tvoj post 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
i mnogo si agresivna cak bih rekla i agresivnija od mene za razliku od tebe imam svoj stav o necem zasnovan na licnom iskustvu i nikad nisam terala bilo koga ,da svoj menja i to na nacin na koji ti radis informacijom iz druge ruke  sad mi se omaklo da pisem nesto o cemu treba da diskutuju obrazovani eto,zato sam ja prostodusna seljancica+alapaca pa sve se nadam da ce jednom neka sila da promeni net svest 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
bas gotivim Molenu ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
SHE je napisao: i mnogo si agresivna cak bih rekla i agresivnija od mene za razliku od tebe imam svoj stav o necem zasnovan na licnom iskustvu i nikad nisam terala bilo koga ,da svoj menja i to na nacin na koji ti radis informacijom iz druge ruke  Ovaj dio nisam razumjela. Hoces da kazes da ja imam stav o necemu ali na temelju tudjih iskustava, tj vlastitog neiskustva !? A ovaj drugi dio tek ne kontam...da ja nekoga tjeram da mijenja svoj stav i to informacijama iz druge ruke !? wtf  ...ne kontam o cemu se radi a pogotovo o kakvim informacijama iz druge ruke. Pa ako prostodusnoj seljancici-alapaci nije mrsko, molila bih da objasni. Hvala ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: SHE je napisao: i mnogo si agresivna cak bih rekla i agresivnija od mene za razliku od tebe imam svoj stav o necem zasnovan na licnom iskustvu i nikad nisam terala bilo koga ,da svoj menja i to na nacin na koji ti radis informacijom iz druge ruke  Ovaj dio nisam razumjela. Hoces da kazes da ja imam stav o necemu ali na temelju tudjih iskustava, tj vlastitog neiskustva !? A ovaj drugi dio tek ne kontam...da ja nekoga tjeram da mijenja svoj stav i to informacijama iz druge ruke !? wtf  ...ne kontam o cemu se radi a pogotovo o kakvim informacijama iz druge ruke. Pa ako prostodusnoj seljancici-alapaci nije mrsko, molila bih da objasni. Hvala ![[cheers1.gif] [cheers1.gif]](./images/smilies/cheers1.gif) nije mi mrsko nego svaki cas trckaram u wc,pa nemam vremena e fala Bogu da me nisi pitala sta znaci uskopizditi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
oooo jeeeeeeeA odgovor u tvom maniru dobro je pa nema prostih rijeci...napredak svakako 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: oooo jeeeeeeeA odgovor u tvom maniru dobro je pa nema prostih rijeci...napredak svakako  od kad pisem sa tobom mislim...nije da mogu da biram  i ja primecujem napredak ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
 |
Tema posta: | Poslato: 19 Nov 2014, 13:50 |
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Дубоко размишљам... иде пост...
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46220
|
SHE je napisao: kako mi se *ebe za pickarda non stop je bio prostak i sto se mene tice moze to i da ostane sto dalje odavde to bolje UUUU Sheeeee....ne slažem se s tobom...nimalo...Pic nikada nije bio prostak,naprotiv...rijetko kulturan i fin momak... PICARD MI MNOGO NEDOSTAJE I ON JE VRLO BITAN I VAŽAN DIO OVOG FORUMA... I očekujem da se uskoro Pic pojavi ovde... A RAZMIŠLJAM da Picard,kao i većina hrvatskih ljekara,vikende odrađuje u Londonu pa trenutno nema vremena za nas...
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Je. I ja odradjujem vikende kod Dzejmi Olivera in D kičeN.
|
|
|
|
|
|