Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
casual je napisao: Molena je napisao: cula sam za to nedavno ali ne mogu tocno da se sjetim od koga..a i da se sjetim tebi to nista ne znaci uglavnom koliko znam neko je sredstvo za ciscenje organizma i izbacivanje toksina iz tjela rijec je o nekom naravno cudotvornom mineralu odnekud ( odakle..nemam pojma) ...i to valjda pijes ili ne znam na koji nacin unosis i cistis organizam... Kao i svi slicni proizvodi na istoj bazi...s ciljem ciscenja. Probao sam to da koristim. U prahu je i razmuti se u casi vode. ukus je odvratan. kao da pijete zemlju razmucenu u casi vode. Probao jednom i nikad vise. Sve da je eliksir zivota, ja to vise ne pijam. ma ja pitala ovako nit imam para za to nit mi nesto fali dobro ako nema veze sa sexom ne zanima me ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
SHE, i dalje si anti sexicna? ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: SHE, i dalje si anti sexicna? ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) ne razmisljam o tome nemam pojma mislim da nisam zasto mislis da jesam?
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE je napisao: Anja je napisao: SHE, i dalje si anti sexicna? ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) ne razmisljam o tome nemam pojma mislim da nisam zasto mislis da jesam? Citam tvoje postove i zakljucujem,ne nagadjam.SHE,postujem svaciju odluku..ok.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
e pa to treba utvrditi, ne moze da se zakljucuje tek tako 
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: SHE je napisao: Anja je napisao: SHE, i dalje si anti sexicna? ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) ne razmisljam o tome nemam pojma mislim da nisam zasto mislis da jesam? Citam tvoje postove i zakljucujem,ne nagadjam.SHE,postujem svaciju odluku..ok. mislim da postovi mogu,a ne moraju biti merilo mislim da je sex vise od reci moguce ne zelim da zvucim ko opravdanje sigurno si u pravu
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE,sala...naravno da se slazem sa tobom..htedoh se nasaliti.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Ne..nisi tip zene koja bi me privukla. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: Ne..nisi tip zene koja bi me privukla. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) hvala za kompliment ko Boga te molim nemoj vise ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|