|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mazim, mazim ![[cat_smiley01.gif] [cat_smiley01.gif]](./images/smilies/cat_smiley01.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
izvini sto kukam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
kakve veze ima boja kose sa bilo cime? nema kose, sisa se na opasno ![[giggle.gif] [giggle.gif]](./images/smilies/giggle.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
msm, nije celav, pu pu samo se šiša 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
dobro ,bitno da je dobar ali stvarno dobar jer i ova prethodna dva su bila dobra i vidi na kraju  (((((((((((( olosiiiiii
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
pa kad ti samo gledas da je lep, crn, namazan a on premazan de ti malo pogledaj koji je dobar, ljubav dodje vremenom, ljubav ne puca na 3 pogleda 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ma kakviiiii,ne gledam lepotu spoljnu gledala sam unutrasnju ali vidis da omasim moje procjene su nulaaa zatos to su oni namzani, dobro je meni sestra rekla cim je on slatkoreciv previse da to ne valja
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
ne lazi, sad si rekla jel crn i rekla si bitno da je dobar, odkud ti znas da je dobar ili nije i de, koliko si ti to sa njim čukala?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
vidi ovako, od plakanja i kukanja nema nista to ti onako pod jedan pod dva ti je, ako bilo nista nije, tako je trebalo, odjebaus pod tri, ides dalje, sad si naucila nesto, da ti se ne ponovi i ako ti se ponovi nije smak smeta, ides dalje, nemoj mi padati i kmecati, nije vredno, a nije nist ani bilo, samo malo laganja zamisli da ste bili u vezi, sve ok i ti mislis super je a ono corak, tako da je sad i bolje sto si odmah videla i sto je sa sestrom jer da je sa nekom drugom ne bi ni znala
tako da, glavu gore, ides dalje, ne kmeci, da je pravi ne bi bio bivsi, nije ni svestan sta je izgubio
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
joooooj stta da mu napisem da ne bude drama a da shvati da je g**no ma upoznali smo se malo pre exita ,razmenili br i stalno mi slao poruke ja prvo nisam ni htela da se vidim sa njim,ali eto videli smo se ne znam koliko puta , ali se nismo videli dva meseca kao da zivi u drugoj drzavi a bitno da je pricao da cemo se vjencati i kolko djece imati ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) da l da se smejem il placem,kolko sam ja glupa i on se stalno javljao, nisam ja njega smaralaa i eto svideo mi se bas i eto Trt milojko i kad smo pricali cinio mi se ok decko dobar
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Majestic-12 [Bot] i 59 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|