Вучица je napisao:
јоој бре МоленЧе
... овај пост тако моЖе да се схваит двојако
јел то ми који долазимо овде редовно смо све оно Што тих којих нема су... ал нас попљува са све кусур
и зашто да ми недостаје неко ко је својом вољом отиШао одавле и неће или не жели да се врне
бем га неје ми јасно
( углавном не ислим на Радисава њега сте ми отерали да немам за ким да полудим
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
па сад тугу у алкохол давим
![[haveadrink.gif] [haveadrink.gif]](./images/smilies/haveadrink.gif)
)
E trebala si shvatiti onako drugacije ako vec mislis da se moze protumaciti dvojako
Da mislim da je tako, onda bih isto to mislila i o sebi...jer ja sam tu.
A zasto da ti nedostaje neko...hmmm, jbt ga nemam pravi odgovor jer je to valjda stvar osjecaja nedostajanja, bez razmisljanja i vaganja.
Zasto da zamjerim nekome sto ga nema...sto mu se desila bolja stvar u zivotu pa nema vremena ovdje dolaziti ( i mi ostali smo sve manje i manje...barem ja imam sve manje vremena ), na kraju ni ne razmisljam o tome...jednostavno mi neki ljudi nedostaju kad sam ovdje, a o razlozima njihovog nedolaska ili odsutnosti ni ne razmisljam pretjerano.
Vrte se isti forumasi i pocela sam da se osjecam ko debil kada pisem sama i s teme na temu komentiram jedno te isto po milioniti put. Jedno vrijeme je bilo zanimljivo, smijesno...poslije je vec postalo pomalo creepy.
Prije bih znala bez razmisljanja ulaziti na forum ni ne gledajuci ima li koga...sada mi je mrsko, kada vidim da nema nikoga ugasim link.
Otislo mi je mnogo ljudi i u reali negdje daleko svojom voljom, pa mi opet nedostaju....jbg to je osjecaj koji se javlja kada s nekim provedes duze vremena kako god...u pisanju, pricanju, ljubavisanju, smijanju....normalaaaaaaaa
Uglavnom..sta htjedoh reci....ipak je ono drugo znacenje kad si vec shvatla dvojako..e tooo

Zivjela...
![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)