|
Autoru |
Poruka |
Tara
|
 |
Tema posta: Re: SRB... | Poslato: 20 Okt 2014, 20:08 |
|

rang

Pridružio se: 07 Avg 2014, 16:31 Postovi: 428 Lokacija: Niš
|
Drugo ne radi mi ppejac'trece ovde nikad,nikog nema.
|
|
|
|
|
Arsen
|
|

Pridružio se: 18 Jul 2014, 01:05 Postovi: 38
|
Londonski Hyde Park se u svetu najviše pročuo po onome što se događa u njegovom severoistočnom delu. U neposrednoj blizini Mramornog slavoluka (Marble Arch) nalazi se Ugao govornika (Speakers’ Corner). To je javni prostor koji, posebno nedeljom pre podne, postaje carstvo slobodnog verbalnog ispoljavanja. Tu dolazi ko god hoće da govori šta god hoće i o čemu god hoće, uglavnom bez ograničenja. Zato je Hajd park postao sinonim mesta na kome je moguće slobodno i bez posledica javno iznositi bilo koje stavove.
U tom ćošku sloboda mišljenja, zbora i govora stavljena je u kontekst svih mogućih ćoškastih ispoljavanja ljudske samovolje, avetluka, egzibicionizma, paranoje i drugih nervnih završetaka. Stavljena je u isti okvir s patologijom potrebe da govore oni koje niko i nigde neće da sluša.
Niti ovaj Forum, niti ova tema, ne mogu se porediti sa Engleskom koja se smatra kolevkom moderne građanske demokratije, ali ja moram priznati da sam ponosan na vas koji spontano uspostavljate takav prostor neograničene mogućnosti ispoljavanja slobode mišljenja i govora na ovom, svima nama tako dragom, forumu.
Hvala svima koji učestvuju.
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Ја стварно не могу твојој ароганцији и беЗобразлуку да се надивим и начудим у исто време.. хмм ти му овде сад доЂеш ко пандур јел, па ово се сме а оно јоок хехех па ди си Брајко био годину и више дана (када си своје постове ко бивШи Админ обрисао и све што је било у вези са твојим ником уклонио), па да сад било коме овде солиш памет?! Твој ниподаШтавајући тон којим се обраћаш нама овде који смО, не да није за толерисање, но је за посебно Бановање и то не по националној основи него свим тачкама моралног и етичког опхођења према људима. Надам се, да у свом реалном животу такође имаш коме на овај исти начин да се обраћаш, а у исто време верујем, да ти овде није место док не промениш ритам и плочу. Надам се да људи који су отиШли, а ми јадници који смо ту и ето имамамо шта да кажемо као "Критику ил предлог", неће занемарити чињеницу да си ти врло заменљив, као и наШе слободно време где ћемо, шта и како писати. Како је кренуло неће ме зачудити да ћеш врло брзо сам себи на овај начин писати. Толико од мене, са истиум поштовањем којим си се ти овим речима обратио нама. да обојим и ја ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
ko je sta brisao, i ko je ovaj Arsen i sta ovo on pise !???.. kao da sam propustila nekoliko epizoda ove nase sapunice 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
Вучица je napisao: Ја стварно не могу твојој ароганцији и беЗобразлуку да се надивим и начудим у исто време.. хмм ти му овде сад доЂеш ко пандур јел, па ово се сме а оно јоок хехех па ди си Брајко био годину и више дана (када си своје постове ко бивШи Админ обрисао и све што је било у вези са твојим ником уклонио), па да сад било коме овде солиш памет?! Твој ниподаШтавајући тон којим се обраћаш нама овде који смО, не да није за толерисање, но је за посебно Бановање и то не по националној основи него свим тачкама моралног и етичког опхођења према људима. Надам се, да у свом реалном животу такође имаш коме на овај исти начин да се обраћаш, а у исто време верујем, да ти овде није место док не промениш ритам и плочу. Надам се да људи који су отиШли, а ми јадници који смо ту и ето имамамо шта да кажемо као "Критику ил предлог", неће занемарити чињеницу да си ти врло заменљив, као и наШе слободно време где ћемо, шта и како писати. Како је кренуло неће ме зачудити да ћеш врло брзо сам себи на овај начин писати. Толико од мене, са истиум поштовањем којим си се ти овим речима обратио нама. да обојим и ја ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif) 
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46087
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
Koliko si platila ovog da pređe na tvoj forum Senčice ? On je ko onaj maskirani doktor iz filma Variola vera.
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
meni niko ne placa ni prebijenog petoparca! sram da bude administraciju ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 28 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|