Autoru |
Poruka |
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Zasto ljudi vole da glume i da ne budu ono sto jesu.. pa zar nije najlepse i prirodno da budes ono sto jesi ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) .. kakva god da sam ne bitno imala 100 kg il 58 ...to sam ja sa svim manama i vrlinama nema potrebe glumiti za necim recimo.. debilno je da ja sad uzmem da pisem pesme jer se u to razumem ko marica u krivak al umem da oslikavam cemu taj poriv da budes bolji od drugih, radi ono sto najbolje ynas a ne da se tretis gde ti nije mesto mnogi su mi rekli da ja kao znam da oslikavam.. i trudim se al se ne trtim da u drugim stvarima budem najbolja.. jer mi to ne treba nemam potrebe da se na forumu dokazujem , jer ima svoj zivot.. porodicu .. prijatelje
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
мислим да људи глуматају и такмиче се оивде (нет) из потребе да надокнаде и надоместе све што им фале у правом животу... испуњене и остварене личности немају потребе за доказивањем и показивањем... а то се види и на 100км углавном, чика Фројд би рекао да вуку неку трауму из детињства ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...da li Gocu Trzan voli onaj njen momak 15 godina mladji ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
... ништа те не може испунити топлином и срећом као кад учиниш нешто лепо и племенито за некога знаног ил незнаног
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
kad je ladno kako je dobro da te greje neko ![[kikice.gif] [kikice.gif]](./images/smilies/kikice.gif)
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
|
koje kolace sve praviti ![[smilie_girl_303.gif] [smilie_girl_303.gif]](./images/smilies/smilie_girl_303.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
kako se po ovakvom kijametu meni namesti da obilazim grad. Redovno je to tako. malo do Dimitrija Tucovica, malo do Makedonske, malo do Bulevara, racunam negde 4 sata po spicu da cu obici sve sto treba. A bilo je lepih dana ali tada nisam morao, nije trebalo. Sada po ovom sivilu kisi i vetru, ajde Casual kreci i filozofiraj 
|
|
|
|
|
Zika
|
|

rang

Pridružio se: 01 Apr 2013, 10:39 Postovi: 1060
|
_________________  . . . . . . . . . . . . . . . . . .  . . . . . . . . . . . . . . 
|
|
|
|
|
|