Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Samo da dođu što pre...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
evo sela.. 20 min na raspolaganju pa pitajte stolica zagrejana 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
vreme isteklo... još bi sedela ali moram ići... došo Cane odrpani, pod temperaturu, pa da ga lečim 
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
*Twilight* je napisao: vreme isteklo... još bi sedela ali moram ići... došo Cane odrpani, pod temperaturu, pa da ga lečim  ...njaoooo..znaci..stvarno sise potrudila da me izlecis..  ... ...ono preznojavanje je lekovito delovalo na mene.. :* ...
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
hehhe izmučena sam došla na posao, spavam ali u mislima ti i uživanje koje si mi priuštio  Drago mi je što ti je preznojavanje bilo vrhunsko  Vredi da se čovek trudi da bi tebi bilo bolje, vratiš za to najbolje što umeš i hvala ti za neprocenljivo (smeh koji najviše volim). Zavolela sam tvoj anal i mislim da će on biti moj predmet obožavanja ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
хмм вид ње она само гвирка овде Твајлајт јеси ли ти овде уопште одговарала на питања ил ниси? ако ниси да зашиљим оливче па да почМем виш да те ни не питам ош ил не ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ил да оставимо од понедеоника једно јутро ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ал знам да мој Бате није турио гоозо овде хмм ццц колико вас је непропитаних па страшно
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
|
Molim, ako je moguće do ponedeljka.. malo sam umorna (razloge mog umora da ne navodim) a i isterala sam SHE iz rupe (gviri stalno iz offa) pa da se malo pozabavim sa njom  Unapred zahvalna na razumevanju 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
*Twilight* je napisao: Molim, ako je moguće do ponedeljka.. malo sam umorna (razloge mog umora da ne navodim) a i isterala sam SHE iz rupe (gviri stalno iz offa) pa da se malo pozabavim sa njom  Unapred zahvalna na razumevanju  одгађамо без проблема надасве увиђавна ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
|