Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Evo nije loše, kako se Vi ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Iskriceeeeeee...juhu huuuu... Ja sam superiška...neki veseo dan...a ti? 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
Gigić, ma ja sam fenomenomenalnoooo oče pijemo kofi a ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
jel i kod vas danas petak ovo ono !? ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Iskra
|
|

kure nane moj milane
Pridružio se: 18 Maj 2012, 12:17 Postovi: 42717
|
petak jeste..al ovo ono to mora da vidim ![[10.gif] [10.gif]](./images/smilies/10.gif)
_________________ that's it!
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
hahahahha tek sada ovo vidim Iskra...  , nedostajes.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
senka sta radis bre dole aj gore je l bi isla s amnom u luna park ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ljudi imamo cistacicu i kafe kuharicu u zgradi na poslu o kojoj bih mogla knjigu da napisem...veceg smora upoznala u zivotu nisam, Zove se Aida i jedino carobni napitak dobro pravi, ne cisti nikako...samo povrsinski, zaviruje u papire, pita a ko je to, sta on hoce, mase istom krpom i po podu i po stolu aaaaaaaaaaaaaa...petlja se u posao i meni i kolegama, komentira kada ne treba...generalno puno prica. Kako joj reci i sta joj reci?...starija je zena...prava mostarska mahalusa ( to su one koje sve znaju po gradu i koje jos zive u proslosti)...puno prica a malo ili nikako radi !? Probali su vec neki da joj nesto kazu na fin nacin.....ali nema efekta. Zamolimo je da nam napravi kavu, a ona napravi svima...i mi dodjemo u kuhinju u kojoj pusimo uz kavu i ona sjedne s nama i zapali i pije kavu jer je i sebi napravila....sve hoce da zna i cuje...kako ne zna gdje joj je mjesto jbt!?
|
|
|
|
|
|