Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: NE STIDI SE SHE, priznaj da me voliš cuj volim?! bez trunke patetike OBOZAVAM! ![[cvet1.gif] [cvet1.gif]](./images/smilies/cvet1.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: zajebavam te ja sam ozbiljna! ne zajebavaj!!!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: zajebavam te ja sam ozbiljna! ne zajebavaj!!! da vidim onda na PP-u tvoj broj fona
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: zajebavam te ja sam ozbiljna! ne zajebavaj!!! da vidim onda na PP-u tvoj broj fona ma nemoj pa da osvane medju onima koji te konstantno zvrckaju vec deset godina aaaaaaa macane,prefigan si posalji ti meni svoj to je dzentlmenski ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: SHE je napisao: Mojne je napisao: zajebavam te ja sam ozbiljna! ne zajebavaj!!! da vidim onda na PP-u tvoj broj fona ma nemoj pa da osvane medju onima koji te konstantno zvrckaju vec deset godina aaaaaaa macane,prefigan si posalji ti meni svoj to je dzentlmenski ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) pošalji Senki i ja ću pa kad ima dva fona neka nam da ali kakva je to ljubav bez poverenja ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
ma nemoj pa da osvane medju onima koji te konstantno zvrckaju vec deset godina aaaaaaa macane,prefigan si posalji ti meni svoj to je dzentlmenski ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif) [/quote] pošalji Senki i ja ću pa kad ima dva fona neka nam da ali kakva je to ljubav bez poverenja ![[cepanje.gif] [cepanje.gif]](./images/smilies/cepanje.gif) [/quote] ahahahaha od tebe sam ocekivala da si malo hrabriji ne bih Senku uvlacila ima ona obaveza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) preko glave
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
pa kad si tako neozbiljna  a ja nevin ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Mojne je napisao: pa kad si tako neozbiljna  a ja nevin ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif) zao mi je sto mi sad to rece ali nikad mi poducavanje nije islo od ruke ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
|
NO, drago mi je kad si na forumu