|
Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
SHE je napisao: Koja je prva stvar koju si zapamtila iz svog detinjastva i da li uopšte možeš da je se setis Veliko ogromno igraliste. Zivela sam pored šume, pored granice, državne i tu je suma u kojoj smo se stalno igrali. Spustim se dole od kuce i raj na zemlji. Mesec dana smo u sred sume gde niko ne zna, cistili, kopali, tate su vadile panjeve, da bi mi na kraju dobili igraliste koje je ocisceno do zemlje, dva gola, dva kosa, stepenice na drvetu, cratilo, ljuljaske, klupu...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Ako se istina kad tad sazna,po tvom mišljenju,jel bolje pre il kasnije?i zašto? Bolje pre, jer kad se ta istina sazna može biti iskrivljena, nakaradno recena, lose shvacena itd.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Jesi li nekad bila u paralelnoj vezi i ako jesi,kakvo je tvoje iskustvo i mišljenje po tom pitanju? Nisam. Edit - pod paralelnu vezu smatram da to traje i traje.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Misliš li da su mršavi ljudi cepidlake i zlice?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Da li smatraš da pas i mačka treba živeti u kući i širiti dlake po kauču il im je mesto van
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Da li na ulici uletis u raspravu ako neko jači kinji slabijeg ili stojiš po strani?Ulecem, zadnji put je to bilo kod pijace, bila sam u autu, i taman smo se parkirali kad protrcava cigancic od nekih 5 - 6 godina i za njim trci neki veliki, onako 20 godina i kako mali nije imao gde, stao u neki amfor, a ja u tom momentu hvatam neke kese i ovaj u tad ga udara, ja pustam one kese i letim i derem se i svi gledaju, ne zanima me st aje uradio, on ima 5 godina, da ne duzim dalje I da li misliš da je to,ostati po strani odumiranje nas samih ili odrastanje ili nešto treće?Sad svi zive po principu bole me cosak i neka je samo meni dobro, sve je to individualno.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Ko pored tvoje dece zauzima veliki prostor u tvom srcu? Levo mi je jedno dete, desna strana mi je drugo, u TAKVOJ Vrsti ljubavi U SRCU nema mesta za druge. Ko je rodio razume ovo.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Misliš li da su mršavi ljudi cepidlake i zlice? Ne mislim. Ja sam debela pa sam cepidlaka.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Ne bih ja vise...da ne poremetim onaj osjecaj dobroga sto te prati  a i dosta ti za danas od mene..evo nek drugi nastave. sto ne znaci da nece biti jos pitanja....a mozda dobijemo i konkretnije odgovore. ![[dzokac.gif] [dzokac.gif]](./images/smilies/dzokac.gif) ima dosta diplomatskog...dosta dosta samo jos jedno za danas kada si zadnji put 'zadrhtala' od necijih rijeci, pogleda, dodira, osjecaja? ( mislim na musko zenske odnose...) ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Da li smatraš da pas i mačka treba živeti u kući i širiti dlake po kauču il im je mesto van Nooouuuu, nikako, fuj i bljak. ja tu spavam is ad on tu lezi i trlja se o moj jastuk, nema teorije, ja da idem i cistim za njim, usisavam, drndam, perem, ma kakvi.
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 24 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|