|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Jel spadas u onu kategoriju roditelja,kojima su njihova deca najpametnija,najdivnija ili si realna po tom pitanju?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Koja je prva stvar koju si zapamtila iz svog detinjastva i da li uopšte možeš da je se setis
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ako se istina kad tad sazna,po tvom mišljenju,jel bolje pre il kasnije?i zašto?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Jesi li nekad bila u paralelnoj vezi i ako jesi,kakvo je tvoje iskustvo i mišljenje po tom pitanju?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Eve vam ga Laki forumaš. Molena je napisao: Krizaj: Ja cu to ovako, gle - Vucica-Iskra -Sa obe imam može se reci dobar odnos iako su totalno razlicite, obe su se povukle, ne križam. Trile-Naopak - Trile je bio i ostao za mene veliki čovek ( sirokih shvatanja), od kojeg sam puno naučila,uvek ce imati posebno mesto kod ja, a naopaki, kad se sretnemo iskikocemo se. Pitt-Casual - Pitt smara, tom istom pricom, aliopet da ga nema iovako melanholicno bi bilo dosadno, a cas, pa on je ovako nasmejani promisljenkovic, ali je slatko citati kad onako ukanalise na kulturan nacin Gigi-Megi - megi mi je ovako po srcu draza, jer se duze znamo a i puno smo se cerupale, a Gigic je mali simpatikus. Boss-Ophi - Pa Boss mi se nije dopadao, sa onim drčnim stavim i ja sam cool i miran sad cu da vas zivcanim, sad je superica, a Ophi, ne poznam ga bas. She-Anja - E She, da je nema, sa pito u kompletu crkli bi nacisto, a Anja, ne dozivljavam je nesto posebno.
Navedi po jednu osobinu:
Senka - labava She - gundjalo Vuki - metiljava ASG - nesigurna Picard - umišljenković Mojne - plačko Casual - promišljenović Gigi - smeškica vražica
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Da li na ulici uletis u raspravu ako neko jači kinji slabijeg ili stojiš po strani? I da li misliš da je to,ostati po strani odumiranje nas samih ili odrastanje ili nešto treće?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ko pored tvoje dece zauzima veliki prostor u tvom srcu?
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Molena je napisao: 1. Vjerujes li da je moguce ostvariti ljubav ovdje na forumu?Zavisi na kakvu ljubav mislis 2. S tvoje tocke gledista, jel bolje o tome pisati ili mudro cutati?Svejedno je 3. Koliko je tebi vazna kultura izrazavanja?Ovde ne, zamisli da smo svi "firmirani" 4. Koju si zadnju djeciju knjigu procitala?Nije decija, za odrasle je, covek se zove, moje dete je jako zainteresovano od cega smo napravljeni 5. Kada lazes onda se osjecas kao.....!?sitno lažem, bele lazi, crne ne podrzavam 6. Od koga su tvoja djeca sve to naucila ako ne od roditelja?Koje sve? 7. Koga bi voljela isamarati ovdje sa foruma? ( ne treba objasnjavati zasto)Nikog 8. Zar ne mislis i kad cirkuzas da to radis kako bi sebe nasmijao i ucinio si nesto zanimljivijim, a ne kako bi nekom drugom zanimljiv bio?Ne, nikad nisam cirkusirala sa namerom da sebe nasmejem, nego druge, jer ako je vama dobro meni je jos bolje, prati me osecaj dobroga
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
SHE je napisao: Jel spadas u onu kategoriju roditelja,kojima su njihova deca najpametnija,najdivnija ili si realna po tom pitanju? Veoma realna, savrsenstvo ne postoji, deca su razlicita. jedno mi je jako prkosno i ima jezik do poda i suzbijam to, eto primera.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Postoji li stvar koju si htela uraditi u životu a nisi,pa se kajes zbog toga i zbog čega i koja je to stvar,neću da mi smuckas neki labav post
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 24 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|