Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pitt zasto odmah tako reagiras..oštro jbt. Sto ti je ćirilica isprika kad svi znamo da znaš, sto ne kazes u cemu je problem i sto ne diskutiras kao i inace!?,s nekim pametnim odgovorom...objasnjenjem,argumentima, ono sto i sam trazis lalalala 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Mad procitao sam,ovo sve sto pises je otprilike bez nekog reda i smisla.Nemam ja nista protiv nijedne repke,samo kazem ja ne slavim poraze.Pametnom dosta a budali i onako ne mozes objasniti.Druga stvar svi citaju moje postove s uzitkom pa tako i ti,da ne vrijede nebi ih citao,jel tako!?Dobro shvacam i to da si ljubomoran jer me trebe vole a tebe bas i ne...hihihihihihihih,pa ti oprastam pokusaj uvreda,ali i to je tvoje pravo,time zapravo legitimiras sebe,a o meni ionako svi sve znaju,ili bar misle da znaju.Bez ljutnje ali mislim da si ti zavrsio neki faks kao Obrana i zaštita i sl.Ali stvari kao tringelt bi morao znati s obzirom na tvoje"iskustvo"ali nazalost pokazao si pacersko neznanje,ali vremenom ces nauciti.Preporucam da i dalje pratis moje postove i upijas ko onaj upijač.U svakom slucaju hvala ti sto pradis moj rad.
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Molena je napisao: Pitt zasto odmah tako reagiras..oštro jbt. Sto ti je ćirilica isprika kad svi znamo da znaš, sto ne kazes u cemu je problem i sto ne diskutiras kao i inace!?,s nekim pametnim odgovorom...objasnjenjem,argumentima, ono sto i sam trazis lalalala  Da svi znate da znam osim mene,ma mogu ja to procitati ali tesko,tako da kad je duzi tekst ne citam,jednostavno nije to vrijedno toga.O tomu se radi.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
Pitt.stvarno si nisko pao sa svojim komentarima,nema dalje.
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: Pitt.stvarno si nisko pao sa svojim komentarima,nema dalje. To je stvar percepcije draga moja.
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
ja ne placam participaciju tu
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Bradpresto Pitt je napisao: Senka je napisao: Pitt.stvarno si nisko pao sa svojim komentarima,nema dalje. To je stvar percepcije draga moja. Naravno...svoju 'percepciju' sam i prenijela.
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

|
Trile je napisao: ja ne placam participaciju tu Plaća Pitt za sve nas... 
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma daj Senka sta sam lose napisao,Isto bih pisao i da je Hrvatska izgubila,pa nisam ja navijao za Amere nego za Srbe i bas zato imam pravo na svoje misljenje.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Tamo na doceku preko tv-a se videlo da neko napisao PROKLETA JE AMERIKA I ZLATO S TO SJA ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|