|
Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ajmeee jos si i zaboravio a kolko puta sam ti pisala Rukavine da zalepim na zid
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: ajmeee jos si i zaboravio a kolko puta sam ti pisala Rukavine da zalepim na zid Aaaa daa da Rukavina,mislim da nije vise u Dinamu,bio je perspektivan i onda je nestao.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nestao,nestao po Bg-u da juri zenske citala sam ja po novinamaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nestao,nestao po Bg-u da juri zenske citala sam ja po novinamaaaa ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Pa vjerojatno to ga je i izbacilo iz nogometa,a bio je jako nadaren iz Sinenika ipu Hajdu,onda u Grcku,pa u Dinamo....
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Ma nema vewze sto je propau u fuzbalu samo ti ga slikaj i autogram iza ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Neznam di cu ga naci,mozda po klubovima zagrebackim,ali to,kad prizdravim.
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Bradpresto Pitt je napisao: Uffff nazalost jaro rekao sam ti da ne mogu procitati duze tekstove na cirilici! Питт, знам да ти многе ствари не можеш и не знаш. Они који су примали тринкгелд су били коњушари. Додуше бечки коњушари, али ипак само коњушари... Питт, старо момче, слободно се можеш вратити пићу, иако мислим да ти пијеш само код куће, та врста пијаница је најгора. Питт, од осталих порока можеш се бавити само још једним. Оним што је сада свуда забрањен. Пушењем. Дакле и то можеш радити само код куће, у потаји... О свим оним осталим врстама порока можеш само причати, а то је тако тужно, Питт. Али, било је доста од мене. Сувише сам пажње посветио тако безначајном форумском лупеталу... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Uffff nazalost jaro rekao sam ti da ne mogu procitati duze tekstove na cirilici! Питт, знам да ти многе ствари не можеш и не знаш. Они који су примали тринкгелд су били коњушари. Додуше бечки коњушари, али ипак само коњушари... Питт, старо момче, слободно се можеш вратити пићу, иако мислим да ти пијеш само код куће, та врста пијаница је најгора. Питт, од осталих порока можеш се бавити само још једним. Оним што је сада свуда забрањен. Пушењем. Дакле и то можеш радити само код куће, у потаји... О свим оним осталим врстама порока можеш само причати, а то је тако тужно, Питт. Али, било је доста од мене. Сувише сам пажње посветио тако безначајном форумском лупеталу... ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif) Zao mi je nisam uspio ovo pročitati,ali drago mi je da pratis moj rad,i samo tako nastavi,prati i prati,i nesto ces nauciti.Hvala jaro.
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46187
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nazalost,ne cestitam na porazima,samo na pobjedama,onaj tko hoce slaviti poraz od cetrdest razlike neka slavi,ja poraze ne slavim niti s Hrvatskom a kamo li s nekom drugom repkom,a ovi sto su cestitali na porazu su to ucinili samo da se dopadnu ovim forumasima sto slave poraz,to su Molena i Gigi prije svih.Moje preporuke jesu,dopadnite se nekomu znanjem,istinom,umijecem a ponajprije iskrenošću ,nikako ne podilaženjem.Sorry ali tako je. Pitt, samo ti nastavi da slaviš poraz košarkaške reprezentacije Republike Srbije od četrdeset razlike. Razumem te, veruj mi... Ja ću da slavim činjenicu da je košarkaška reprezentacija, sastavljena od dobrovoljaca iz inostranstva i od nekoliko dečaka, najslabije plaćenih košarkaša u Evropi, uspela svojom hrabrošću, srcem, ljubavlju, poštenjem, znanjem, veštinom, pristojnošću, skromnošću, da osvoji srebrnu medalju u svetskom prvenstvu FIBA, koja ima 175 članica. Upitaj se gde su Rusija, Kina, Australija, Nemačka, Španija, Grčka, Engleska, Litvanija, Poljska, te ogromne i bogate zemlje?
Pitt, teško da ćeš se ovde dopasti nekomu znanjem i umijećem, jer toga nemaš dovoljno. Pitt, sumnjam u tvoju iskrenost i shvatanje istine. Pitt, razmisli da ponovo počneš da piješ. Onda će ti ljudi i oprostiti glupe gafove. Reći će: Šta on zna, pa pijan je. Ovako su tvoje gluposti previše očite... Sorry, ali tako je.
Ponekad pomislim da ti EDIT plaća dnevnicu, da lupaš u prazno samo da bude što više postova. Na tu misao me navodi i tvoja navada da svaku novu kratku rečenicu kucaš u novom postu. Mislim, to je regularno... svašta ljudi rade za novac, neki prodaju svoje telo, a ti (u pauzi) prodaješ svoju desnicu ruku, kucajući po tastaturi. Shvatam i potrebu da napišeš nešto kontra, nešto što će izazvati reakciju drugih forumaša. To neki tumače tipičnom reakcijom ljudi skromnih mogućnosti svake vrste, od fizičkih do duševnih. Njihov pokušaj da budu „originalni“ i „jedinstveni“. A možda ti je i to u opisu poslova, jer izazivanje reakcije proizvodi veći broj postova onih koji reaguju. Kao što vidiš, ovde ti nije upalilo. Pročitan si, matori. Niko ti nije odgovorio, osim par drugarica.
A ja sedim badava, nemam čime trenutno da se bavim, pa hajd da ti kažem ono što se drugi ustručavaju... Živeo ti meni Pitt. Dok ima takvih, oni drugi će izgledati još pametniji, lepši, bolji, mlađi, inteligentniji... ![[fuckanje.gif] [fuckanje.gif]](./images/smilies/fuckanje.gif) Evo ti Pitte,ja ovako neškolovana,gotovo pa nepismena,pa da tebi pismenom,školovanom u 'titinoj eri',prevedem ovaj Madov post...pročitaj.možda i ti nešto naučiš... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif)
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Senka je napisao: MAD BOOKSELLER je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Nazalost,ne cestitam na porazima,samo na pobjedama,onaj tko hoce slaviti poraz od cetrdest razlike neka slavi,ja poraze ne slavim niti s Hrvatskom a kamo li s nekom drugom repkom,a ovi sto su cestitali na porazu su to ucinili samo da se dopadnu ovim forumasima sto slave poraz,to su Molena i Gigi prije svih.Moje preporuke jesu,dopadnite se nekomu znanjem,istinom,umijecem a ponajprije iskrenošću ,nikako ne podilaženjem.Sorry ali tako je. Pitt, samo ti nastavi da slaviš poraz košarkaške reprezentacije Republike Srbije od četrdeset razlike. Razumem te, veruj mi... Ja ću da slavim činjenicu da je košarkaška reprezentacija, sastavljena od dobrovoljaca iz inostranstva i od nekoliko dečaka, najslabije plaćenih košarkaša u Evropi, uspela svojom hrabrošću, srcem, ljubavlju, poštenjem, znanjem, veštinom, pristojnošću, skromnošću, da osvoji srebrnu medalju u svetskom prvenstvu FIBA, koja ima 175 članica. Upitaj se gde su Rusija, Kina, Australija, Nemačka, Španija, Grčka, Engleska, Litvanija, Poljska, te ogromne i bogate zemlje?
Pitt, teško da ćeš se ovde dopasti nekomu znanjem i umijećem, jer toga nemaš dovoljno. Pitt, sumnjam u tvoju iskrenost i shvatanje istine. Pitt, razmisli da ponovo počneš da piješ. Onda će ti ljudi i oprostiti glupe gafove. Reći će: Šta on zna, pa pijan je. Ovako su tvoje gluposti previše očite... Sorry, ali tako je.
Ponekad pomislim da ti EDIT plaća dnevnicu, da lupaš u prazno samo da bude što više postova. Na tu misao me navodi i tvoja navada da svaku novu kratku rečenicu kucaš u novom postu. Mislim, to je regularno... svašta ljudi rade za novac, neki prodaju svoje telo, a ti (u pauzi) prodaješ svoju desnicu ruku, kucajući po tastaturi. Shvatam i potrebu da napišeš nešto kontra, nešto što će izazvati reakciju drugih forumaša. To neki tumače tipičnom reakcijom ljudi skromnih mogućnosti svake vrste, od fizičkih do duševnih. Njihov pokušaj da budu „originalni“ i „jedinstveni“. A možda ti je i to u opisu poslova, jer izazivanje reakcije proizvodi veći broj postova onih koji reaguju. Kao što vidiš, ovde ti nije upalilo. Pročitan si, matori. Niko ti nije odgovorio, osim par drugarica.
A ja sedim badava, nemam čime trenutno da se bavim, pa hajd da ti kažem ono što se drugi ustručavaju... Živeo ti meni Pitt. Dok ima takvih, oni drugi će izgledati još pametniji, lepši, bolji, mlađi, inteligentniji... ![[fuckanje.gif] [fuckanje.gif]](./images/smilies/fuckanje.gif) Evo ti Pitte,ja ovako neškolovana,gotovo pa nepismena,pa da tebi pismenom,školovanom u 'titinoj eri',prevedem ovaj Madov post...pročitaj.možda i ti nešto naučiš... ![[pozz.gif] [pozz.gif]](./images/smilies/pozz.gif) Hvala ti draga,procitat cu i odgovoriti,nikad ne zapostavljam fanove!
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Nema registrovanih korisnika i 18 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|