Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Gledala sam docek preko tv-a stvarno super Ponekad mi je zao sto ne zivim u bg-u,bar nekad imaju neka desavanja:)) Bili su ovi sto dobili nagrade u strekjastvu ja mislim zlato i u rvanju neki Shtefanek a Pitt ako ne znas onaj kosarkas Milos Teodosic je medju 5 najboljih na svjetu! <3
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
Poslednji put menjao MeGi dana 15 Sep 2014, 21:41, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
MeGi je napisao: Gledala sam docek preko tv-a stvarno super Ponekad mi je zao sto ne zivim u bg-u,bar nekad imaju neka desavanja:)) Koji doček?
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
MeGi je napisao: Gledala sam docek preko tv-a stvarno super Ponekad mi je zao sto ne zivim u bg-u,bar nekad imaju neka desavanja:)) Bili su ovi sto dobili nagrade u strekjastvu ja mislim zlato i u rvanju neki Shtefanek a Pitt ako ne znas onaj kosarkas Milos Teodosic je medju 5 najboljih na svjetu! <3 Docek kosarkasa. U Bg-u ispred skupstine...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
A to,mi samo docekujemo s zlatnim medaljama sportaše.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Pa ovo je bilo blizu,tako da je i to uspjeh. Sledeci put ce biti zlato:))
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Pa ovo je bilo blizu,tako da je i to uspjeh. Sledeci put ce biti zlato:)) Ma salim se,nece biti dok je god Amerikanaca prejaki su oni za europjane.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
Nikad nisam cula za Hrvatsku u kosarci kakvi su vasi Pitt?
Bice ,bice, cuda se desavaju:))
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: Nikad nisam cula za Hrvatsku u kosarci kakvi su vasi Pitt?
Bice ,bice, cuda se desavaju:)) Ma nisi ti cula ni za druge stvari,nije to mjerilo sta si ti cuala a sta nisi,nazalost ima imonih strariji koji nisu nista culi,sto je zapravo ovreda za njih,zato sto neznaju,ne citaju,ne prate,nažalost.
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahaha znala sam da ces misliti da je pitanje provokacija ali sam najozbiljnije pitala za kosarku za fudbal sam cula, a jos mi nisi daos utogram i sliku od onog fudbalkera a 5 godina proslo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ahaha znala sam da ces misliti da je pitanje provokacija ali sam najozbiljnije pitala za kosarku za fudbal sam cula, a jos mi nisi daos utogram i sliku od onog fudbalkera a 5 godina proslo ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Kojeg?
|
|
|
|
|
|