Autoru |
Poruka |
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

|
Замољавају се гости да си седну, девојке оће ките... Моли се млада да не срче супу, смета озвучењу. Моле се деца да се не играју ластиша с' каблови од музике. Фала ! Зете, немо' да јеш' говна, а ви гости изволте. Моле се гости да не бацају кости по под, изаћиће торта на колица. Замољавају се гости да не бацају петарде, искаче сарма из тањира. Моле се гости да не пипају певаљку с' масни прсти. Моли се млада да сиђе састала, труњави супу. Молимо комшије из суседно село да не изувају опанке испред шатру, мож дувиђете и неизувени. Фала! Замољавамо гости да не седају неизбалансирано на клупе, повезане су са столом. Ће имамо летеће свињске главе ако се не пази! Замољавају се гости да се не пењу по јабуку код свињца, биће после дезертер пита од јабука. Фала! Моли се коло да не витла у лево након изласка из шатру, ће се завали неко у септичку јаму, не ради нам поклопац ! Фала ! Молимо госте да не соле салату спрст којим чачкају нос! Фала Моли се певаљка да се боса пентра по астали, жале се гости да салата није добро опрана! Проналазе земљу у њојзи! Фала! Молимо бабу из леви ћошак доде да се пресвуче, навлачи зунзаре на торте! Фала! Замољавамо гости да потраже деда Станојлову протезу испод астала! 'Оће наручи песме за 100 евра, ал' не разумемо које! Фала! Молимо госте да не закачују певаљци паре на трегери од блузу, угрожавају поглед на сисојке ! Фала! Молимо колегиницу из музички састав да се не упуцава с трубачи, иначе ће бидне ногирана из бенд! Молимо деда Живорада да не пуца више из стару кубуру, просипа барут по кромпирићи. Фала!
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
dešava se da pričaš sam sa sobom
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
О прошлости не причам како се десила, већ онако како је памтим... а увек памтим само ружичанствено
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
odkad znam za sebe, yebe me ko stigne
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: odkad znam za sebe, yebe me ko stigne Što ne probaš da unovčiš to ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ne otvaram vise ni poklopce na teglama
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bio bi to podugacak post a niko takve nece da cita  ... zato i necu
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
...citacu ja bas fale takvi postovi na forumu dosadni su ovi kratki,neko misli ako je kratko d aje i pametno:)) kad trt Milojko
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
|