Autoru |
Poruka |
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Hajde da se i ja oglasim jer znam da kum neće. Onomad sam napisao da poznajem čoveka, napisao da je aktivan u politici, da je vrlo zuzet... Jednom sam čak i postovao nešto što otkriva njegov identitet  Samo pustite tu priču ...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ja sam samo napisao ono što je GiGi tražila. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Mene ne zanima ko je.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ni mene isto. ![[rolleye.gif] [rolleye.gif]](./images/smilies/rolleye.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Molena je napisao: Pa na meso sreco  bez kostiju svakako heheh. Pa ovako, predjelo: neka bude Mozzarella i rajčica sa bruschettama glavno jelo: portuglaska tava u kojoj ima i mesa i lignji koje su na kraju skupa zalivene s vinom..opla  i za desert: Mousse au Chocolat nadam se da si zadovoljena  Само је посматрам... Дигла ноге, бадава... Дигла руке, од свега... Сва јој крв сишла у главу... Сад, ни сва крв није иста... Сиђе она крв у главу... Уф! Уф! Мукица!... Боље што сам у Београду... Дефинитивно... ![[fuckanje.gif] [fuckanje.gif]](./images/smilies/fuckanje.gif)
|
|
|
|
|
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
procitah epizodu Molena. utisaka puno.
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
чуј њега епиЗода наравФски да је индијски серијал ![[trepkica.gif] [trepkica.gif]](./images/smilies/trepkica.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Od svega sam primijetila da Vučica sipa pitanja k'o iz rukava...i to 50...a možda i više...  Uh jbt,meni bi trebalo baš puno da ih smislim... ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
е нека сте приметили и треба да се примети, то је бит надахнут пропитивач и инсприативан одговарач на иста ![[trepkica.gif] [trepkica.gif]](./images/smilies/trepkica.gif) а пратилацаааааааааааа ихааааааај ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46194
|
Vuki,nisam ni sumnjala u tebe...pa ti si bar žena od pera... ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|