Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ma tko mi je ispod slike stavio Karolina Riječka? Al ajde...sviđa mi se... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
axaxax GiGi
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
ДА ли сте гледали ПРВОГ ВБ-а? Ко јесте, да ли на тубету постоји неки инсерт са оном плавушом што брка појмове и нема појМета да чита (пробла сам да нађем, ал ко права плавојка нисам успела) ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Zašto ste mi sada maknuli Karolinu Riječku, hm? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Zna li neko kad ce Picard da dodje? ... barem na kratko...
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
пишете ко да се по слову плаћа еуро ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e da se to tako placa Vuki definitivno bi ti, Julija i ja bile milionerke 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
A zna li neko kad ce Anja da dodje i gdje je nestala ta djevojka?a skola samo sto nije pocela 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
нема ни Гузоње а таман се свикнух ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
onaj crvenokozac ? ... doci ce i on bio je i sinoc...samo slabo pise čitač je a niej bilo tebe pa nije ni on pisao 
|
|
|
|
|
|