Autoru |
Poruka |
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Kaze sinoc jedna zenska koja je inace glumica Narodnog Pozorista Sarajevo u jednoj emisiji na TV1 , koja je politickog karaktera....i dosli su do teme mjesanja politike u sve i svasta i nedostatka novca za kulturu... Kao mi placamo i otkupljujemo sapunice koje se biraju po srcu heheh...i onako se nasmijala zagonetno pa ko shvatio hehe. Eto mene to nasmijalo...fino im je onako rekla, umotala...dal' su srpske, hrvatske ili turske  A sami smo sposobni da iste pravimo za manje para...humora nam ne nedostaje. I kaze u jednom trenutku..kako su oni napravili jednu predstavu o politicarima, o cuvenoj BiH petorci...pa kaze nije mi jasno kako ni jedan nije dosao da vidi, kako ga znatizelja nije pojela...E to dovoljno govori kolika je zainteresiranost tih ljudi za bilo sta a ne za kulturu . I mene zanima kako im crvi u guzici nisu proradili i kako ih znatizelja nije ubila da odu da vide sta je to neko o njima predstavu napravio.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Мо не знам да ли знаш, али позоришта углавном снимају своје представе, е сад које, уби ме ако знам, можда неко 50-то извођење ил тако нешто јубиларно... погледали су ти дебелокожци гарант али на ЦД-у...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Znam Vuki, ali ovo je predstava...'raja' nagrnula, marketing nenad*ebiv, sa svih radio stanica se cuje poziv na urnebesnu komediju i o cemu se radi...I svi su ocekivali nekoga od njih...ali PRC. Niko niej dosao...i onda ona kaze, mislim da je problem sto nismo prostrli crveni tepih ispred pozorista 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
то са тепихом гарант омашка, ни старлета а ни певаљки било није обашка хеххе
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
констатујем САМО 47 гостију пих
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ne znam što da ti kažem Layo...  Al napredovale su nam malo sapunice u odnosu na one iz prvih godina snimanja...  A i ovdje je prilično impresivna glumačka postava... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Upravo gledam na tv-u. fox life. ( danas ne radim iz privatnih razloga). I ide emisija o zeni koja ima sina, i udala se za lika koji takodjer ima sina...i imaju svi super odnos i zive solidno. Medjutim ona je zatrudnjela i nije protiv abortusa ali ona to nikada ne bi mogla napraviti pa je odlucila roditi ali dijete dati na posvajanje. Nije u mogucnosti da izdrzava jos jedno dijete ali nije zeljela ni da 'ga ubije' te je odlucila roditi, ali dijete dati na posvajanje, i to iskljucivo istospolnom paru. Nasla je gay par koji ce posvojiti njeno dijete kada se ona porodi. Uhhhh jbt.....sta reci, koju posluku porati!?  Hrabrost, ludost, glupost, ishitrenost, idiotizam,dobro djelo...!? gdje svrstati ovakav cin.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A ja pratim seriju (The Fosters) o dvjema lezbijkama (jedna je prije bila udana za muškarca, a druga je oduvijek te orijentacije) koje udomljavaju napuštenu djecu... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Ophisaurus
|
|

Mr. G

Pridružio se: 10 Feb 2014, 23:47 Postovi: 2943
|
Kakav će to rasadnik da postane do 725-e epizode 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ophi...nije to sapunica...to je serija koja ima jednu sezonu od 21 epizodu i nedavno je krenula isto toliko duga druga sezona... 
|
|
|
|
|
|