|
Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Ma ja i dalje ne znam ko je arsen I baš me briga
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
necu nista a mogla bih i jedno i drugo
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bitchasta 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ooo witch bitch pa to ste viiiiiiii nisam vas prepoznala
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
Uvek pohvale za moju Megi, jer je najbolja a kritike za Rakel jer je nema na forumu
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
mozgalice moje a Lajla mi pobeže
|
|
|
|
|
Picard
|
|

P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58 Postovi: 11945
|
Pohvala za Laki, vidno je napredovala u "Oslikanima", sve sam ispratio i skidam kapu do poda. Sva sreća pa se više ne natječemo, bacila bi nas u sjenu, sve... I pohvala za Mada, koji me, kako mi se čini, više ne gotivi, al' svakako mi je drago što je ponovno s nama, doduše u nešto manjoj dozaži, al' svejedno, osjeti se prisutnost kvalitetnog kadra. 
|
|
|
|
|
MAD BOOKSELLER
|
|
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33 Postovi: 6420
|
Picard je napisao: I pohvala za Mada, koji me, kako mi se čini, više ne gotivi, al' svakako mi je drago što je ponovno s nama, doduše u nešto manjoj dozaži, al' svejedno, osjeti se prisutnost kvalitetnog kadra.  Ш'а ти, лепи, изводиш бесне глисте? Ниси лош фрајер, ту се слажем, ал пошто ниси никаква риба ћути и покриј се! И немаш право да примедбаваш. Нема те цело лето, јуриш кћери Аграмер-Балоћанског, удараш рецке и скупљаш скалпове, плаве, црвенкасте, љубичанствене... а овамо ти смета што нема форумаша. Немој да платим повратну Ер Србија карту госпођици Ши. Кад те она довати, ни стетоскоп ти неће остати читав! А за службене кломпе ћеш ићи три блока далеко, јесте, наћи ћеш их на Грудном. Ко је поменуо Џулијет? Ја јесам дебео и брадат, али нисам Деда Мраз. Јесте. Да заслужиш прво, па ћемо да видимо, Давидовићу! А сад на своје радне задатке: лопата, гуска, пелене за одрасле... све по реду! Ш'а? Ниси болничарка? Ко те пита, зарадићеш и последњу куницу, синко! И песма, да чујем песму уз рад! Може и „Хеј Џо“...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
MAD BOOKSELLER je napisao: Picard je napisao: I pohvala za Mada, koji me, kako mi se čini, više ne gotivi, al' svakako mi je drago što je ponovno s nama, doduše u nešto manjoj dozaži, al' svejedno, osjeti se prisutnost kvalitetnog kadra.  Ш'а ти, лепи, изводиш бесне глисте? Ниси лош фрајер, ту се слажем, ал пошто ниси никаква риба ћути и покриј се! И немаш право да примедбаваш. Нема те цело лето, јуриш кћери Аграмер-Балоћанског, удараш рецке и скупљаш скалпове, плаве, црвенкасте, љубичанствене... а овамо ти смета што нема форумаша. Немој да платим повратну Ер Србија карту госпођици Ши. Кад те она довати, ни стетоскоп ти неће остати читав! А за службене кломпе ћеш ићи три блока далеко, јесте, наћи ћеш их на Грудном. Ко је поменуо Џулијет? Ја јесам дебео и брадат, али нисам Деда Мраз. Јесте. Да заслужиш прво, па ћемо да видимо, Давидовићу! А сад на своје радне задатке: лопата, гуска, пелене за одрасле... све по реду! Ш'а? Ниси болничарка? Ко те пита, зарадићеш и последњу куницу, синко! И песма, да чујем песму уз рад! Може и „Хеј Џо“... Izvini Mad al ne bih ni trepavicom mrdnula kad je ova persona u pitanju Nit mi smrdi nit miriše Nadji ti nekog drugog ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
|
|
|
|
|
|
Korisnici koji su trenutno na forumu: Google [Bot] i 60 gostiju |
Ne možete postavljati nove teme u ovom forumu Ne možete odgovarati na teme u ovom forumu Ne možete monjati vaše postove u ovom forumu Ne možete brisati vaše postove u ovom forumu
|
|
|