Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 25 Jun 2025, 19:20

Autoru Poruka
SHE
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 25 Avg 2014, 23:35
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

Ma ja i dalje ne znam ko je arsen
I baš me briga

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 26 Avg 2014, 09:13
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

necu nista
a mogla bih i jedno i drugo

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 26 Avg 2014, 10:44
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ih kak'a si

Vrh
Molena
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 26 Avg 2014, 10:45
Korisnikov avatar
*VIP*

Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49

Bitchasta :D

Vrh
LaYa
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 26 Avg 2014, 10:47
Korisnikov avatar
Laki

Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12

ooo witch bitch pa to ste viiiiiiii
nisam vas prepoznala

Vrh
*Twilight*
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 01 Sep 2014, 09:17
Korisnikov avatar
Laprdalo i tuturutka

Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07

Uvek pohvale za moju Megi, jer je najbolja
a kritike za Rakel jer je nema na forumu

Vrh
Mojne
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 01 Sep 2014, 14:21
Korisnikov avatar
mojne

Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41

mozgalice moje [cvet1.gif]

a Lajla mi pobeže

Vrh
Picard
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 05 Sep 2014, 19:31
Korisnikov avatar
P
P

Pridružio se: 15 Maj 2012, 19:58

Pohvala za Laki, vidno je napredovala u "Oslikanima", sve sam ispratio i skidam kapu do poda.
Sva sreća pa se više ne natječemo, bacila bi nas u sjenu, sve... [cheers1.gif]

I pohvala za Mada, koji me, kako mi se čini, više ne gotivi,
al' svakako mi je drago što je ponovno s nama, doduše u nešto manjoj dozaži, al' svejedno, osjeti se prisutnost kvalitetnog kadra. :)

Vrh
MAD BOOKSELLER
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 05 Sep 2014, 21:05
rang
rang

Pridružio se: 09 Dec 2012, 20:33

Picard je napisao:
I pohvala za Mada, koji me, kako mi se čini, više ne gotivi, al' svakako mi je drago što je ponovno s nama, doduše u nešto manjoj dozaži, al' svejedno, osjeti se prisutnost kvalitetnog kadra. :)

Ш'а ти, лепи, изводиш бесне глисте? Ниси лош фрајер, ту се слажем, ал пошто ниси никаква риба ћути и покриј се!
И немаш право да примедбаваш. Нема те цело лето, јуриш кћери Аграмер-Балоћанског, удараш рецке и скупљаш скалпове, плаве, црвенкасте, љубичанствене... а овамо ти смета што нема форумаша. Немој да платим повратну Ер Србија карту госпођици Ши. Кад те она довати, ни стетоскоп ти неће остати читав! А за службене кломпе ћеш ићи три блока далеко, јесте, наћи ћеш их на Грудном. Ко је поменуо Џулијет? Ја јесам дебео и брадат, али нисам Деда Мраз. Јесте. Да заслужиш прво, па ћемо да видимо, Давидовићу!
А сад на своје радне задатке: лопата, гуска, пелене за одрасле... све по реду! Ш'а? Ниси болничарка? Ко те пита, зарадићеш и последњу куницу, синко! И песма, да чујем песму уз рад! Може и „Хеј Џо“...

Vrh
SHE
Post  Tema posta: Re: Pohvali ili kritikuj forumasa  |  Poslato: 05 Sep 2014, 22:01
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12

MAD BOOKSELLER je napisao:
Picard je napisao:
I pohvala za Mada, koji me, kako mi se čini, više ne gotivi, al' svakako mi je drago što je ponovno s nama, doduše u nešto manjoj dozaži, al' svejedno, osjeti se prisutnost kvalitetnog kadra. :)

Ш'а ти, лепи, изводиш бесне глисте? Ниси лош фрајер, ту се слажем, ал пошто ниси никаква риба ћути и покриј се!
И немаш право да примедбаваш. Нема те цело лето, јуриш кћери Аграмер-Балоћанског, удараш рецке и скупљаш скалпове, плаве, црвенкасте, љубичанствене... а овамо ти смета што нема форумаша. Немој да платим повратну Ер Србија карту госпођици Ши. Кад те она довати, ни стетоскоп ти неће остати читав! А за службене кломпе ћеш ићи три блока далеко, јесте, наћи ћеш их на Грудном. Ко је поменуо Џулијет? Ја јесам дебео и брадат, али нисам Деда Мраз. Јесте. Да заслужиш прво, па ћемо да видимо, Давидовићу!
А сад на своје радне задатке: лопата, гуска, пелене за одрасле... све по реду! Ш'а? Ниси болничарка? Ко те пита, зарадићеш и последњу куницу, синко! И песма, да чујем песму уз рад! Може и „Хеј Џо“...

[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]
Izvini Mad al ne bih ni trepavicom mrdnula kad je ova persona u pitanju
Nit mi smrdi nit miriše
Nadji ti nekog drugog [pusicica.gif]

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu