Autoru |
Poruka |
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
Molena je napisao: Sta ti mislis jel broj zadovoljavajuci? пратила сам из минута у минут како се диже ал и спушћа за сада, највећа бројка била је 16, па ти види колко јоште треба да мислим да смислим и буде задовољавајуће а приде сам плавуша ![[trepkica.gif] [trepkica.gif]](./images/smilies/trepkica.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Molena je napisao: SHE je napisao: Jao mene bi bio blam da odgovorim ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) a cega ili koga da me bude blam..i kako znas jesam li iskreno odgovorila? jel slobodno pricanje o seksu kod tebe mjenja misljenje o ljudima? i kako blam i seks mogu ici skupa u istoj recenici i to kod ljudi u zrelijim godinama hmmmmm  Ne znam da napišem A da zvuči logično
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
i ne treba da zvuci logicno  ali recimo da razumijem sta hoces da kazes
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Molena je napisao: i ne treba da zvuci logicno  ali recimo da razumijem sta hoces da kazes Čudno Ja se trudim svim silama ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Vuki 16 nije mala brojka...a ne ne....Pittov rekord je 11 pa ti vidi  She zagledala sam se u Housea i zaspala.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
ма док не дођем до фамоЗних двајест нећем се смирим ал данаске паузирам мнорам се прво чоколадирам ![[trepkica.gif] [trepkica.gif]](./images/smilies/trepkica.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
opao ti secer.... cudo i ne/opao od silnog gledanja kako se dize i spuŠĆa 
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ala se ti sa mnom ismijes ujutro pa to je cudo cudova  jbg...ja jesam jutarnji tip , a vidim ni tebi nije mrsko ujutro he he
|
|
|
|
|
|