pre neko vece umoran i upravo istusiran spremam se da spavam i dodje mi brat od tetke u goste. kod mene tako uvek upadaju pred ponoc

vidim nesto ga muci, on se sve nesto vrti, neprijatno mu.
poceo je da objasnjava da ne moze vise on da izdrzi u braku, dosta mu je toga pa nece valjda do kraja zivota da bude u ulozi muza, oca...
Ima dva sina. E sad, ajde nije to cudno, to je kriza srednjih godina ali zapeo on, kaze hoce devojku da nadje

neku lepu, finu, da se sa njom povremeno vidja, da se opusti, da se zabavlja sa njom... To svi rade, pa nije on najgori, pa sta, dokle ovako? i kaze, nasao je jednu. na onim sajtovima za upoznavanje.
kaze mnogo je lepa, zaljubio se... lebe mekaniiii

pokazao mi sliku, kaze jel da da je lepa
gledam ga i a on se sav uziveo u ulogu urbanog smekera koji je sputan i vezan teskim lancima braka. cista nepravda. pa trazi razumevanje od mene, mislim onako, jel da bato da sam u pravu

saslusao sam ga, popili po par piva i rekao mu da jos malo porazmisli, da ne zuri, nece ona riba da mu pobegne, bice sa njim kad god pozeli za 150-200 evra. on mi ne veruje, buni se, uvredio sam mu devojku
malo sam ga savetovao da saceka sa tim zaljubljivanjem, da polako vozi do kuce i da mi se sutra javi. nije se javio evo nekoliko dana umusio se nesto, blam ga je valjda.
smejao sam se to vece, i ujutru kada sam ustao i par dana i sad se smejem. Boze mili kakva je to budaletina