Вучица je napisao:
1. Да ли си "плачипизда"
2. Која је то ситуација када си најженственија
3. Да ли си некад "пала" на један
4. А шта је то што мушко треба да уради да би се горње питање десило ако није
5. Мислиш да је Кежуал(ко) (по писању наравно) баш мистичан ил исувише провидан
6. Штиклице су ту додатак одећи или и добро секси помагало
7. Колико си пута преплакала неку моју причу
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
или боље речено,
колико си се пута у њима нашла, онако баааш
8. Ронатично је за тебе.....
9. Да ли би ти сметало када би нпр знала или случајно негде прочитала твоје мишљење о мени
(ово је само као пример, пошто постоји разлика у мишљењу и оговарању, небитна сам ја ко ја, може било ко...)
10. Фетиш ти је...
11. Да ли си задовољна бројем пратилаца до сад
е тако...сГ ће да одморим малко
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
1. Inace nisam, ali kada sam addict to love desi mi da bih sebe isamarala kakva sam ''placipizda''

2. Prvi izlazak i poslovni sastanak....Mada mislim da sam najzenstvenija u pravom smislu te rijeci kada je muskarac gentlimen.
3. Da, kada sam bila mladja....i fora mi je to..evo izmami mi osmijeh na lice odjednom he he...uspomene uspomene.
4. Da pogledam na sat u 6 i da zaboravim na vrijeme.
5. Pomalo mistican...jos uvijek se ustrucava kod mnogih odgovora i pisanja, oprezan je jer se cini da se opekao he he ,kako on kaze ni kriv ni duzan

...ali postaje providan u odredenim situacijama, sto moze biti i da smo se navikli i lakse citamo jedni druge nego na pocetku.
6. Stiklice su mi dodatak odjeci a moze biti i seksualno pomagalo kao neka vrsta zagrijavnja, sirovo receno loznjave...ali svakako skinuti ih pa nastaviti dalje he he
7. Uhhhhhhh..u dosta njih sam se nasla. E sad kod citanja prica nije vazno imas li osobni pristup prici ili situaciji....to je citalacka sloboda. Kada sam jos kao mala pocinjala citati sjecam se tete u vrticu koja je na moje pitanje sto se to mora znati citati, rekla da samo citajuci mozes biti sta hoces i niko ti ne moze spocitati ili bilo sta reci...i uplakana princeza i najbogatija zena na svijetu, i musko i zensko....samo se prepustis i opustis. A medju tvojim je bilo i onih u kojima sam pronasla i svoje prozivljene djelove....
8. Ne opisuje se...osjeca se.
9. Pa ne bi smetalo jer generalno nastojim biti iskrena i mislim da sa mnom na ovom forumu vjerovatno svi znaju na cemu su. Misljenja o mnogima su se samo prosirivala ili cak i mjenjala sto mi je skroz normalno nakon izvjesnog vremena dopisivanja i boljeg upoznavanja.
10. Dosta toga....ali recimo volim ako treba samo jednom ali gotivno ( ko shvati shvatio je hehehe). A fetis kao fetis i nemam neki poseban....volim sve.
11. Nisam pratila...ali vjerujem tebi kao danasnjem statisticaru...
Sta ti mislis jel broj zadovoljavajuci?