Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Mojne je napisao: UglavU ovo u mi lici na neko istorijsko u jel gresim?
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
SHE je napisao: Mojne je napisao: UglavU ovo u mi lici na neko istorijsko u jel gresim? bosanski forum sa naglashenim U
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
pa pises li ti o ovom forumu il o necem drugom
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
o necem drugom.
Moram da vam kazem da je sinoc bas bila fina noc...popila sam samo jednu vise od onog taman...ali sreca pa nemam puno stepenica do ulaza u stan. Uglavnom Mostar Sevdah Reunion nas je sve digao na noge ( iako smo na nogama bili cijelo vrijeme..to se samo tako kaze)...dobra atmosfera, puno opustenih dijasporica, ljudi koje nisi vidio 300 godina, i nema djece/klinaca...ljepota!!
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ahahahah Molena poslednje smesno
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
a jbg Megi tako je hahahah gdje god da odes klinci i neka ''nova muzika'' nemam ja nista protiv, ali je lijepo imati tako neko mjesto gdje osjetis 'dusu' 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
siN bRutaL
|
|

...

Pridružio se: 18 Maj 2012, 02:36 Postovi: 5769
|
...e ja sad odo da poedem pastetu..i nadam se da se netju pretvoriti u piletju jetricu..  ...
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
proslo je dva dana od poslednje grmljavine...hmmm, zasto li se cudim sto opet grmi? Cudna su mi bila ta dva dana...nekako nije to to bemga
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
данаске немам шта да изјавим ![[acigar.gif] [acigar.gif]](./images/smilies/acigar.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Layo,nema veze sa tobom.Ne verujem da neko moze da pise onakve grozote o tebi,a vecina forumasa,cuti. Cak i administracija.Kakav je ovo haos?
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
Poslednji put menjao Anja dana 08 Avg 2014, 23:52, izmenjena samo jedanput
|
|
|
|
|
|