Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ovak,gledam ove slike,pa da udijelim nekoliko besplatnih savjet,naime,stavljajte slike koje ste slikali sami,ali one koje nisu na Netu,inace je bezveze.Još,morate imati mašte,a ne bez veze slikadi nekog starog zapuštenog starca.Nebo,oblake,žice od struje nemojte slikati,to vidim kroz svoj prozor!Dakle,fotka mora biti interesantna i na neki način neuobičajena,sve ostalo zaobilazite,kao i slikanje frižidera,špareta,stolova i ostalog kuhinjskog namjestaja,pa koga to interesira!?
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Kakav si ti idiot od coveka...pa to je nevidjeno. Jel te interesira mozda TOP? Da, to je za tebe...top pa da te lansira u svemir...dalekoooo 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
zao mi je sto nisam slikala danas je u Knezu bila extra prilika za slikati dvoje ljudi na dizalici ona se drzi njemu za noge naravno sve je bezopasno vezani su oko pasa zicom koja se ne vidi
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma mogla sam slikati nego sta da slikam
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ponovno su na red za slikanje došli moji oblaci!
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Gigi nemoj to..pa Pitt to i kroz prozor vidi msm citas li ti sta 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Inace svidjaju mi se..ova druga posebno.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja sam pjesnička duša...mene fasciniraju male, svakodnevne stvari...poput ovog puža dok sam s djecom koju čuvam šetala parkom... A Pittko neka slika leteće tanjure...to ne viđamo svakodnevno...
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
|