Pogledaj neodgovorene postove
Pogledaj aktivne teme
Danas je 23 Jul 2025, 00:12

Autoru Poruka
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 28 Sep 2012, 11:19
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 04 Jul 2012, 21:49

Danijela Vranić: U crkvi se uvek molim za druge

Pevačica učestvovala u humanitarnoj akciji za pomoć crkvi Sv. Ilije u Novim Kozarcima nadomak Kikinde

Slika

Danijela Vranić je samo jedna od muzičara koji su se odazvali humanitarnoj akciji za pomoć ovom pravoslavnom hramu, a tom prilikom je izjavila da nikada nema nikakve želje za sebe kada stane ispred ikone Bogorodice.

–Ja nikada ne molim za svoje želje jer smatram da Bog nije neka služavka koja stalno treba da mi ispunjava želje. Uvek se molim za neke druge ljude, za njihovo zdravlje i sreću, rekla je Vranićeva.

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 28 Sep 2012, 11:26
Korisnikov avatar
rang
rang

Severina razočarala Vericu Rakočević!

Verica Rakočević je žena koja nikada ne prećutkuje kada je neko oduševi, ali ni razočara, a ovoga puta bila je šokirana odevnom kombinacijom Severine Vučković, koju inače smatra najseksepilnijom ženom na estrad
Slika

Naime, svetlucava haljina koju je hrvatska pevačica imala na nastupu u Vršcu nije se dopala kreatorki.

- Užas, šta je ovo? Nisam sigurna da Severina u ovoj fazi društvenog razvitka nosi domaće dizajnere, ali ovo je ili loša fotografija ili užasno loš ručni rad - rekla je Verica.

Seve se nije oglasila, a sumnjamo i da hoće.

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 28 Sep 2012, 11:28
Korisnikov avatar
rang
rang

Ana Kokić: Ne govorim ništa!

Jednom se opekla, i više to ne ponavlja
Slika

Pevačica Ana Kokić je otkrila u emisiji „Ekskluziv“ da svom suprugu pred utakmice ne kaže ništa iz jako dobrog razloga.

–Nemam običaj da mu poželim uspeh na utakmici jer sam jednom to uradila i nije baš bio srećan zbog toga i sada mu ništa ne govorim kada krene na utakmicu, rekla je supruga vaterpoliste Nikole Rađena, našeg reprezentativca i člana VK „Crvena zvezda“.

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 28 Sep 2012, 11:57
Korisnikov avatar
rang
rang

Slupala se ćerka Vitni Hjuston

Usvojeni sin, inače dečko ćerke pokojne pevačice, upravljao je vozilom kada se nesreća dogodila

Slika

Bobi Kristina i Nik Gordon, biološka ćerka i usvojeni sin pokojne Vitni Hjuston, doživeli su saobraćajku u gradu Alfareta u Džordžiji.

Nik je upravljao novim "Kamarom" kada se par navodno posvađao, i izgubio je kontrolu nad vozilom zakucavši se u zid jedne kuće.

Auto je upropašćen, ali su Bobi Kristina i Nik prošli samo sa modricama, prenosi sajt "TMZ".

Policija je izašla na mesto nesreće i pokrenula istragu o okolnostima pod kojima se dogodila. Niko drugi nije učestvovao u incidentu.

Ćerka slavne pevačice izazvala je veliku medijsku pažnju od smrti majke, pošto je najpre doživela nervni slom, zatim obelodanila da se "smuvala" sa usvojenim bratom, a sada je opet u žiži javnosti.

Puls

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 28 Sep 2012, 12:53
Korisnikov avatar
rang
rang

Ruski vojnici marširali uz hit Lejdi Gage (Video)

Slika

Da u vojsci nije baš sve rigorozno i onako kako smo navikli da doživljavamo vojsku, dokazala je četa ruskih vojnika.

Naime, video je nastao u ruskoj kasarni dok su vojnici marširali uz jedan od najvećih hitova Lejdi Gage "Bad Romance". Zbog čega su odabrali baš ovaj veliki hit kontroverzne američke pevačice nije poznato, ali da su koreografiju savršeno uvežbali, dokazali su u videu.

I dok su vojnici marširali uz Lejdi Gagu, komandanti su ih posmatrali sa strane sa neuobičajenim osmehom.

Svet Plus

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 28 Sep 2012, 12:58
Korisnikov avatar
rang
rang

Milena Ćeranić: Tetovaža umesto burme? (Foto)

Slika

Milena Ćeranić je pre nekoliko dana neobičnom tetovažom ukrasila domali prst desne ruke, onaj koji je rezervisan za burmu. Ćiriličnim slovima ispisala je reč "čudo".

Zbog turbulencija u vezi sa košarkašem Vladimirom Dašićem, kao i zbog odabira mesta za ovaj natpis, prva pomisao je da je upravo njemu namenjen.

"Nemam komentar ni na jedno pitanje koje u sebi sadrži njegovo ime. Tajna se krije u samoj simbolici te reči, koja znači i govori mnogo. Činjenica je da sam punih 26 godina tragala za adekvatnom, a dovoljno efektnom reči koja će sama po sebi imati i težinu i dubinu, a opet na neki intiman način mnogo značiti i meni lično. Ova malecka reč meni mnogo znači. Čuda mi se u životu često dešavaju. Naravno da verujem u njih, a posebno u moje čudo", izjavila je Ćeranićka, očito želeći da se ovakvim odgovorom izvuče.

Slika

Međutim, usledio je i malo precizniji odgovor: "Zapravo, to je vezano za nešto iz mog života, a i sama po sebi sam čudo... Mesto gde je tetovaža je idealno i izbor je pao zato što je to usko povezano sa čudom. Ko uspe da ubije čudo u meni - svaka mu čast, a mislim da će uspeti da ga ubije samo ako ga pokrije. Ako ikada neko bude uspeo...", dodala je Milena, naravno, aludirajući na burmu.

Svet Plus

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Sep 2012, 10:51
Korisnikov avatar
rang
rang

Pridružio se: 18 Sep 2012, 18:55

Aca Lukas izveo Sonju u provod!

Pevač je promenio stare navike i sada svuda ide sa ženom, pa su zajedno došli i na otvaranje poznatog beogradskog kluba „Kolektiv“

Slika

Nikuda bez žene!
Aca Lukas se u poslednje vreme uopšte ne odvaja od supruge Sonje Vuksanović, s kojom je pre dva dana došao i na otvaranje beogradskog kluba „Kolektiv“. Iako ga obično na ovakvim mestima viđamo samog, Lukas je očigledno promenio neke stare navike.

- Sonja je Acu baš smirila u poslednjih nekoliko meseci. Ne izlazi često u grad, a i kad izađe, ona ide s njim. Verovatno mu više i nije interesantno da toliko skita. Pa, sve u svoje vreme - kaže nam jedan od bliskih Acinih drugova.

Inače, spektakularno ot­varanje „Kolektiva“, koji će raditi šest dana u nedelji i gde će se, pored narodne, svirati i ciganska, pop i rok, kao i strana muzika, nisu propustili ni Aco Pejović, Olja Crnogorac, Marija Lazić, Daniel Đokić, Vlada Stanojević, Cvija i još mnogi.

Slika

Kurir

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Sep 2012, 11:08
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Mateusovoj bivši čestitali, ali nisu došli na žurku

Kole i Lotar iskulirali Marijanu za rođendan!

„Sama kao list na vetru, sama na ovom svetu“ - hit Dragane Mirković mogao bi se odnositi i na rođendansku proslavu Marijane Mateus, koja je u četvrtak napunila 41 godinu! Na njenoj žurki pojavile su se uglavnom koleginice iz sveta književnosti, dok, kako je sama priznala za „Alo!“, bivši muževi nisu bili uz nju, ali su joj čestitali.

- Vrlo sam uzbuđena zbog svog partija, koji je evo ove godine u Beogradu, ali planiram da od sledećegodinemnogo više vremena provodim u Engleskoj. Uvek govorim da sam sa svojim bivšim muževima u odličnim odnosima, tako da su mi čestitali rođendan. A večeras ovde sa mnom je moja ćerka - dodala je kreatorka i spisateljica koja je najavila novu kolekciju do kraja ovegodine kao i književno delo za sledeću.
Marijani su rođendan čestitale koleginice Isidora Bjelica i Mirjana Bobić Mojsilović, koja je slavljenici na poklon donela knjigu, dok je Suzana Mančić - koja svojom autobiografijom i sama namerava da se uskoro uvrsti među književnice - zbog neizbežnog prisustva na drugim gradskim zbivanjima, opravdano zakasnila. Ipak, Mateusova se nije sa svima slikala na ulazu u klub u kome je slavila, već je novinarima predstavila samo prijatelje iz Londona i ispozirala sa Dragijanom Radonjić Petrović, saradnicom Miodraga Kostića, koja je inače bila i venčana kuma njegove bivše drage Nataše Bekvalac i Dače Ikodinovića!

Alo

Vrh
Tesa
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 29 Sep 2012, 11:15
Korisnikov avatar
rang
rang

Slika

Marija i Danijel uživaju u Parizu!

Popularna pevačica Marija Šerifović i njen brat Danijel Pavlović odlučili su da malo predahnu.

Naime, dok im traje upis u muzičku školu, koju zajedno drže, Marija i Danijel rešili su da kupuju po Parizu i odvoje malo vremena samo za sebe. Pevači su izlazili, ali ponajviše šetali i obilazili grad i njegove znamenitosti.
- Oduševljen sam Parizom i Francuskom - rekao je Pavlović, koga po povratku u Beograd čeka mnogo obaveza, što privatnih, što poslovnih, ali baterije su on i Marija svakako napunili!

Alo

Vrh
Truth and Pain
Post  Tema posta: Re: Zanimljivosti iz estradnog sveta  |  Poslato: 01 Okt 2012, 09:17
Korisnikov avatar
rang
rang

Bora Đorđević: Gejevi nas ucenjuju!

Slika
Četnički vojvoda priča o novoj tituli i političkoj situaciji u Srbiji

Iako „za ideale ginu budale“, kako sam tvrdi u pesmi „Na zapadu ništa novo“, Borisav Bora Đorđević sve radi iz ubeđenja, pa je prošlog četvrtka na Krstovdan dobio i novu titulu četničkog vojvode, a za „Alo!“ priča o svom odlikovanju i aktuelnoj političkoj situaciji, koju i ovoga puta posmatra iz opozicije.

Boru, okruženog četničkim vojvodama i oficirima, zatekli smo u selu Ba, gde je položio zakletvu i dobio gramatu (plaketu), a nakon što nam je otkrio prve utiske, pitali smo ga kako je zaslužio titulu.
- Kako sam zaslužio titulu vojvode? Pa ne znam, radio sam sve što sam mogao. Sve po savesti. Meni je srpski grb, a i ova titula, stvar ubeđenja. A ova titula će mi mnogo pomoći za nastup u Zagrebu - kroz smeh tvrdi Đorđević na početku razgovora i otkriva kakvi su mu planovi za budućnost nakon odlikovanja.
- Moji planovi se razlikuju od planova ostalih, ja ću i dalje pevati i svirati rokenrol. A imamo i novi album koji se zove „Uzbuna“ i očekujem da napravi pravu uzbunu - kaže Bora, koji je prokomenatarisao i novu političku scenu u Srbiji.

- O, pa nova politička struja je odlična. Ja sam prosto oduševljen - ironično započinje Đorđević i otkriva koji potezi vladajuće garniture mu se posebno „sviđaju“.
- Osobito mi se dopada što gejevi moraju da marširaju ulicama Beograda. To sam danas pročitao u novinama i oduševljen sam tom vrstom ucene. A ucenjivaće nas i dalje, još gore. I još više će nas ponižavati - tvrdi novi četnički vojvoda, koji ipak neće pokušavati da spreći „Paradu ponosa“.
- Neću ja pokušavati da ih sprečim, al’ će drugi sigurno. Obično sedim na severu s navijačima, pa već znam njihova razmišljanja. A ja ne znam šta da očekujemo kad je prošle godina uhapšeno 800 ljudi, neki su bili krivi, neki nisu bili krivi. Da li očekujete da će tih 800 ljudi i njihove porodice biti za održavanje gej parada po svaku cenu? Mislite li da je Putin lud što je zabranio na 100 godina „Paradu“? Ja mislim da nije - zaključuje Bora Đorđević.

Čorba: Nemam mnogo sličnosti sa Šešeljem, ja nisam u zatvoru!

Kada smo frontmenu legendarnog sastava „Riblja čorba“ spomenuli još jednog nosioca titule četničkog vojvode Vojislava Šešelja, koji je član četničkog pokreta od 1990. godine, Bora Đorđević je negirao da ima neke sličnosti s predsednikom Srpske radikalne stranke, koji se još uvek nalazi u pritvoru Haškog tribunala.
- Jeste, i Šešelj je četnički vojvoda, ali pripadamo različitim političkim opcijama. Ja sam i dalje član glavnog odbora Demokratske stranke Srbije. Nemam mnogo sličnosti sa Šešeljem, ja nisam u zatvoru. A znam ga i pre nego što sam postao vojvoda i, premda imamo istu titulu, ne moram da se složim s njegovim političkim stavovima - smatra Đorđević.

Alo

Vrh
Prikaži postove u poslednjih:  Poređaj po  
Pogled za štampu