Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
mnogo kume, gosti sve izjedu pa i preko
ali ovu anju....jes brate, goli otok da tuca kamen leleee....
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
ok, malo se zabunila, dodala zadnju nulu
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
e ne bi mi mrsko da provjerim te Anjine racune msm da konvertujem brate mobitel !???? wtf Anja sta radis ti na telefonu...to je nekih cca 400 eurica pa cak i vise daaaaaannn teeee.... u zivotu nisam imala toliki racun za telefon...i kilnula bih se odmah da mi toliki dodje to je luksuz..bacanje para..steta
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Molena je napisao: e ne bi mi mrsko da provjerim te Anjine racune msm da konvertujem brate mobitel !???? wtf Anja sta radis ti na telefonu...to je nekih cca 400 eurica pa cak i vise daaaaaannn teeee.... u zivotu nisam imala toliki racun za telefon...i kilnula bih se odmah da mi toliki dodje to je luksuz..bacanje para..steta Hajde,racunaj.Ako sam vec napisala,a nisam trebala,onda moram i obrazloziti zasto je tako veliki racun. 50 sms poruka svakoga dana *15 dana-u romingu. Minimum 30 poziva dnevno u romingu *15 dana 2H 38 MIN,razgovora u romingu...-moje zadovoljstvo Mislim da necu vise pisati koliko sam i gde potrosila. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Anja je napisao: Molena je napisao: e ne bi mi mrsko da provjerim te Anjine racune msm da konvertujem brate mobitel !???? wtf Anja sta radis ti na telefonu...to je nekih cca 400 eurica pa cak i vise daaaaaannn teeee.... u zivotu nisam imala toliki racun za telefon...i kilnula bih se odmah da mi toliki dodje to je luksuz..bacanje para..steta Hajde,racunaj.Ako sam vec napisala,a nisam trebala,onda moram i obrazloziti zasto je tako veliki racun. 50 sms poruka svakoga dana *15 dana-u romingu. Minimum 30 poziva dnevno u romingu *15 dana 2H 38 MIN,razgovora u romingu...-moje zadovoljstvo Mislim da necu vise pisati koliko sam i gde potrosila. ![[001_smile.gif] [001_smile.gif]](./images/smilies/001_smile.gif) Ama Anja nista nisi morala obrazlagati, ali neka si.  I nema sta da se ljutis ili sada kao necu vise pisati koliko sam potrosila hehe...igrica je ovo, mozes da pises sta hoces, samo mora ti biti normalna reakcija ljudi....msm i tebi mora biti jasno da je to puno. Nije niko rekao da ti mozda nemas opravdan razlog, ali reakcija''  '' je super normalna.
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Вучица
|
|

Moderator chata
Pridružio se: 13 Okt 2012, 13:01 Postovi: 30458
|
potroših sve parice ostalo mi još 100 eurića da preživim ovaj mesec a kako nemam pojma ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
e sad cu ja svoje racune da izlozim koje sam danas uplatila telefon nekih 40 eur struja 20 eur voda 2,5 eur odvoz smeca 1,5 eur kablovska i internet 20 eur dorucak+kava+orandzada 5 eur cigarete
dobro je....nije lose
|
|
|
|
|
vuja kojic
|
|

SIROTINJA RAJA
Pridružio se: 06 Dec 2012, 23:15 Postovi: 9836 Lokacija: što dalje od nekih ljudi
|
još nije vreme za svođenje istog
_________________ Nije sve u sarkazmu, ima nešto i u klasičnom podjebavanju.
|
|
|
|
|
|