Autoru |
Poruka |
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Brzi Gonzales je napisao: KoaLa je napisao: Brzi Gonzales je napisao: *Twilight* je napisao: ma vidi ti njih!! A sto ja da upisem sad? Koji broj? hmmm ne moze to tako... Brzi cek i tebe jednom nabrzinu pa da idemo dalje, mace sam vec oplela jednom njega ne mogu vise 500 490 opleti me, umro je u meni Omer Uncar odavno... Bozeeeeeeeeeeee...jel opsednutost Ekremom presla na Ezela... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) legenda si od ženske, svaka ti je na mestu Eki bi ti reko, ali znaj svemu dođe kraj. Ezel je sinonim za osvetnika. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) 590 NE kapiram.. ne gledam tog Ezela... Ja gledam Bolji zivot, Srecne ljude..i tako... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Brzi Gonzales
|
|

Pridružio se: 28 Sep 2012, 22:05 Postovi: 95
|
klara je napisao: 600 de si audrey Odri Tatu 610
_________________ Borba.Zapravo to nije borba s protivnikom.Borba.U njemu je.Pred kraj je borba neizbežna.Zato što ćeš takvom kraju okrenuti leđa.Proletet ću iza tebe neprimetno,a ti ćeš pohrliti u novi dan.Zato što je pobeda na kraju,osvajanje samo jednog dana.Ezel/Omer
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
630 i ja gledam i Vruc vetar. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
620
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
630 hvala narode tu sam Brzi ![[pozzz.gif] [pozzz.gif]](./images/smilies/pozzz.gif)
|
|
Julia
|
|

Kad porastem biću kengur

Pridružio se: 22 Jun 2012, 20:17 Postovi: 6498
|
Bubi je napisao: 630 i ja gledam i Vruc vetar. ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif) e da..i varljivo leto.. ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Samo kada pisem ja sam lav! Papir je jedino bojno polje gde mi niko nista ne moze. Ali,zivot.zivot nije papir. Eh kad bi svi problemi bili od hartije – kako bi se lako mogli zguzvati!
|
|
|
|
|
Bubi
|
|

Black Woman
Pridružio se: 23 Maj 2012, 23:20 Postovi: 11955
|
640 ![[b6667.gif] [b6667.gif]](./images/smilies/b6667.gif)
|
|
|
|
|
klara
|
|

rang

Pridružio se: 28 Sep 2012, 11:50 Postovi: 796
|
650
|
|
Brzi Gonzales
|
|

Pridružio se: 28 Sep 2012, 22:05 Postovi: 95
|
quote="KoaLa"] Brzi Gonzales je napisao: KoaLa je napisao: Brzi Gonzales je napisao: *Twilight* je napisao: ma vidi ti njih!! A sto ja da upisem sad? Koji broj? hmmm ne moze to tako... Brzi cek i tebe jednom nabrzinu pa da idemo dalje, mace sam vec oplela jednom njega ne mogu vise 500 490 opleti me, umro je u meni Omer Uncar odavno...[/quote Bozeeeeeeeeeeee...jel opsednutost Ekremom presla na Ezela... ![[pluie07.gif] [pluie07.gif]](./images/smilies/pluie07.gif) quote legenda si od ženske, svaka ti je na mestu Eki bi ti reko, ali znaj svemu dođe kraj. Ezel je sinonim za osvetnika. ![[think.gif] [think.gif]](./images/smilies/think.gif) 590 NE kapiram.. ne gledam tog Ezela... Ja gledam Bolji zivot, Srecne ljude..i tako... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) by the way hoće li mi neko reći sta je sa freestaylerom avatar matrix kivanu rivs glumac s naočari 640
_________________ Borba.Zapravo to nije borba s protivnikom.Borba.U njemu je.Pred kraj je borba neizbežna.Zato što ćeš takvom kraju okrenuti leđa.Proletet ću iza tebe neprimetno,a ti ćeš pohrliti u novi dan.Zato što je pobeda na kraju,osvajanje samo jednog dana.Ezel/Omer
|
|
|
|
|
Senka
|
|

Vječita sanjalica

Pridružio se: 18 Apr 2012, 12:07 Postovi: 46348
|
660