Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Anja je napisao: [shakinghead.gif] ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)  svidja mi se drvenarija cvece kao cvece
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
SHE je napisao: Anja je napisao:  Postedela sam mu nocas zivot ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) model gel-rocket ne vidi se najbolje hmm za salu tacnije za rukomet ali je nose i odbojkasi Video bi se deo mog tankog zgloba da sam okrenula aparat. Meni su one odlicne za sve vrste aktivnosti,ne nosim ih kada idem prosetati ovu moju ludu glavu. ![[slamka.gif] [slamka.gif]](./images/smilies/slamka.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
 Nisam mogla uci u auto...lilo je kao da su sipali vodu iz neke kante.Ali,sta je "malo"vode za mene ![[jumping_1.gif] [jumping_1.gif]](./images/smilies/jumping_1.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:25 Postovi: 10725
|
mene je danas vec netko slikao pretpostavljam da cu visit do veceri ovdje ha
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
To se mora videti...ne sme se to propustiti hehe 
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ha dok Brut stigne doma
|
|
Naopak
|
|

N

|
hehehe brutalisa
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
|
|
|
|
|
Emanuella
|
|

rang

|
ma kreten ![[namigusa.gif] [namigusa.gif]](./images/smilies/namigusa.gif)
|
|
Naopak
|
|

N

|
kako god...mene stomak od njega boli kad je na forumu hhahahahaha ![[smehsmeh.gif] [smehsmeh.gif]](./images/smilies/smehsmeh.gif)
|
|
|
|
|
|