Autoru |
Poruka |
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Necu,opusti se,na godisnjem odmoru si.Ne odgovaraj na nebitna pitanja.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma nije mene sad nervira sto ne mogu da se setim al ajde sad da ti kazem o cemu su prva je o galilejovom prijatelju a druga ima veze sa ucenikom jbte nekog slavnog slikara
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Frans Hals mozda?
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: Frans Hals mozda? ko je taj mislim da je pre od nekog auuuuuuuuuuu sad cu da odem ostala mi knjiga ispred kuce
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
zove se gospa od badema a ucenik je od da vincija
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Jaoj,nesto mi je poznato.Radnja se desava u Italiji,........ Marin Fuorato je napisala?
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
aj priznaj da si to isceprkala na guglu ja vise ne pamtim ni nazive knjiga a kamo li pisce fiju,fiju sam ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE,ja ne guglam......to mozes pitati jednu osobu sa foruma koja se licno uverila. Ne mogu ti jos reci ko je,ali..uskoro cu moci.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: SHE,ja ne guglam......to mozes pitati jednu osobu sa foruma koja se licno uverila. Ne mogu ti jos reci ko je,ali..uskoro cu moci. jaoooJjJJj sta sad to koci da ne moze odmah ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Koci......svasta.Ne mogu jos,ali verovatno hocu uskoro.
|
|
|
|
|
|