Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
ma ozbiljno mi ne treba kompliment u svakom slucaju hvala moj post je vise bio jecaj jer stvarno ne znam kako vise pokrpit ovaj apetit ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Nije kompliment,vec,konstatacija. Bravo.
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
Zasto je SHE iznela pp koji sam joj poslalla?
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Anja je napisao: Zasto je SHE iznela pp koji sam joj poslalla? koji p.p. Anja ja i ne znam da iskopiram p.p. doduse ponekad mi greskom uspe a sad da me ubijes ne znam kako se to radi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

|
SHE je napisao: Anja je napisao: Zasto je SHE iznela pp koji sam joj poslalla? koji p.p. Anja ja i ne znam da iskopiram p.p. doduse ponekad mi greskom uspe a sad da me ubijes ne znam kako se to radi ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ne mogu da pronadjem SHE........A,znam da je stajao na forumu.
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
sigurna sam da niko ne bi kopirao taj post anja niko ne zna moju sifru moguce da sam ja greskom pa ne znam sta je pisalo al sigurna sam nista znacajno i za blam jel si ljuta sad? ne znam sta da kazem
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Izgleda da sam došao na odličnu ideju za solidnu zaradu... ali moram još malo da razmislim... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
O čemu je riječ... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Saznaćeš kad bude vreme... 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
|