Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Na koje odgovore konkretno misliš? Znam da si meni odgovorila...ali to je bilo onda kad sam ja vodila...za ovo drugo ne znam... ![[shakinghead.gif] [shakinghead.gif]](./images/smilies/shakinghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Anja
|
|

rang

Pridružio se: 11 Mar 2014, 02:03 Postovi: 5222
|
Nema veze....proslo je.. Pise,nisam odgovorila,a znam da jesam. GiGi...opusteno,mrdajmo guzama lepo je vreme... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
_________________ Bolje je ćutati i biti smatran budalom nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju.
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Anja nija odgovorila na pitanja, baš kao ni Pitt, SHE, Iskra (koja je rekla da će preskočiti taj krug) i Casual (koji je odgovorio tek kad sam postavio rešenja, i ujedno poslao pesmu za drugo takmičenje).
Anja je možda poslala odgovore GiGi ali ja o tome ništa ne znam... uglavnom, pitanja je dobila od mene...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
Prekinuta igrica kad sam u zaletu, dva u nizu Nećete me omesti! ![[82ok.gif] [82ok.gif]](./images/smilies/82ok.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Od večeras, svako će dobiti po 10 pitanja na pp i 10 forumaša koje treba da rasporedi kao odgovore na ta pitanja. Ili možda i manje forumaša ako se neki budu pojavljivali u više pitanja. Imaćete samo 15 min da rasporedite/odgovorite i meriću vam vreme od trenutka kad dobijete pitanja na pp. Pitanja ćete dobiti kad budete online, ako neko nije tu večeras dobiće sutra i tako dalje. Svaki tačan odgovor nosi 4 boda, polovičan 2 boda i to se na kraju doda na onu listu.
Videćete o čemu se radi, nema krugova, odgovorite i to je to.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bit će napeto... ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Kako polovične, na čega tačno mislis?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
E i meni nije jasno kako pogodak može biti polovičan...ili je ili nije neka osoba... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
LaYa je napisao: Kako polovične, na čega tačno mislis? Videćeš kad dobiješ. 
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
Baš mi milo ![[t0143.gif] [t0143.gif]](./images/smilies/t0143.gif)
|
|
|
|
|
|