Autoru |
Poruka |
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Ali eto ja sam odlučio da ne kažem jer mislim da će tako biti teže i jer želim tako... zar je tako teško prihvatiti to ? 
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Nije...samo mi nije jasno kako može biti teže ako kažeš koji natjecatelji su ostali u prvom krugu, a tko se natječe dalje... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
GiGi je napisao: [zenskismeh.gif] Nije...samo mi nije jasno kako može biti teže ako kažeš koji natjecatelji su ostali u prvom krugu, a tko se natječe dalje... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Valjda, kako može biti teže ako ne kažem...  Pa neće biti teže ako kažem ko je ispao a ko je ostao... nego ja ne želim da kažem A biće malo lakše ako kažem kojih je to 10 osoba, i ako vam posle prvog kruga recimo kažem ovu/ovog ste pogodili, a ovu/ovog niste... To vam svakako ne planiram reći... Neka bude kako biti mora, neka bude teško...  Sve je do sada bilo lako, svako takmičenje (dobro, možda ne oslikane)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ti i ja se ne kužimo baš! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Kako se ne kužimo... ništa vam neću reći... kužiš li sad ? 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Kužim, ali ne kužim zašto... 
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Zato što želim tako. 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Dakle, zato što si zločest! ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif) Pa tako mi reci! ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Eto, sad sam zločest... ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
|
|
|
|
|
Naopak
|
|

N

Pridružio se: 05 Apr 2013, 20:20 Postovi: 14794
|
Da li se zna ko je prosao u drugi krug i kada da ocekujemo nova pitanja?
_________________ Uz vetar sam uvek is'o i nikoga nisam sis'o, od malena radim tako ja sam rodjen naopako!
˙ɐɾ ı oıq ɥıq ǝu oʇsɐz ɐd 'oʞɐdoɐu ǝɾ ǝʌs
|
|
|
|
|
|