Autoru |
Poruka |
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
GiGi je napisao: Layo, Layice...nosiš li ti tajice?  i tajice i majice moja gigice 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pa i meni si pomalo neobična s njim...ali ne znam jel stvar u tome da se moram priviknuti na novi ili taj što ne ide uz tebe... ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Citam narodne umotvorine srpsko-hrvatskog foruma A ti GiGi? Taman mi mozes preporuciti neku knjigu, a nemoj da je skupa nisam vise uclanjena u biblioteku:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
LaYa je napisao: i tajice i majice moja gigice  I majice? ![[affraid.gif] [affraid.gif]](./images/smilies/affraid.gif) Nisam to očekivala od tebe... ![[hanghead.gif] [hanghead.gif]](./images/smilies/hanghead.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
haha, ste videli novi kupaci
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
MeGi je napisao: Citam narodne umotvorine srpsko-hrvatskog foruma A ti GiGi? Taman mi mozes preporuciti neku knjigu, a nemoj da je skupa nisam vise uclanjena u biblioteku:)) Ja dok ne riješim još jedan preostao ispit ne čitam ništa osim ispitne literature, ali čim riješim bacam se na nešto cool! Daj me podsjeti...koji žanr voliš?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
LaYa je napisao: haha, ste videli novi kupaci Gdje je novi kupaći? ![[smilie_denk_47.gif] [smilie_denk_47.gif]](./images/smilies/smilie_denk_47.gif)
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
LaYa nosi peace:))
ALyA KAKVE DE POKAZI? Garant su katarstrofa:))
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
GiGi sve sto nije filozofski:))
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
|
|