Autoru |
Poruka |
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Gigi poslala sam ti odgovore
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Tko prema meni primjeni to,ako to skuzim,taj je za mene vijekevjekova aut i nemoj da se poslijn!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ja neznam tko je gluplji ovi sto mijenjaju nickove,ili sto forsiraju kao neku igru Izazov ili kako vec se zove,di zapravo o0no sto ne mogu reci ovako fejs to fejs kazu kao kroz igru,mozes si misliti koja genijalna igra di nekog kao ignoriras ili mu se upucavas,ito ubij boze lose.Ljudi prihvatite se necega kreativnog,znam da je to tesko,barem pokusajte,jer ova nazovigra forsirana od par jalnuša je,ponavljam,glupa isto kao i oni sto sudjeluju u njoj!!! a ti si pametniji kad pises po tri rijeci u postu kakav idiotluk pa jel moguce da uvijek sve pogresno shvatis ![[13uh.gif] [13uh.gif]](./images/smilies/13uh.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
PITT NE Podsecaj me iznova da sam glupa Jesi čuo
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Bradpresto Pitt je napisao: Tko prema meni primjeni to,ako to skuzim,taj je za mene vijekevjekova aut i nemoj da se poslijn! pise se OUT a ne AUT
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma She, sta je tebi majke ti? sta te muci cakani 
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Meni je igra VRH VRHOVA
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
I molim te gigi ne salji mi više
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i meni je Megi samo neko ko je nekreativan moze napisati da je bezveze
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Jebote ako ste i to malo kreacije izgubili,podijeli se u klanove,razocarani u ljubavi,pa nemojte dolaziti,pustite one koji hoce pisati duhovito,saliti se,to je smisao ovoga Foruma a vecina se uzivila kao da je pitanje zivota i smrti ovo ovdje!
|
|
|
|
|
|