Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
ves masina zivi duze uuuuuz Kaaaalgooooooon
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
bojim se zbog vaseg dobra
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pusti ti naše dobro...riskiramo na vlastitu odgovornost... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

Pridružio se: 07 Dec 2012, 00:12 Postovi: 26756
|
Uff sve mi se nešto da ne kažem šta za vaše šifre To je kao važno S obzirom da je glavna zabava djoranje s nikovima
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
meni to nije nikakva zabava a ne glavna
gdje si She jesi danas isto kao i juce?
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ne zna se čija je dijagnoza gora Molena u skripcu sam Ne možeš mi pomoći
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
a htjela bih
|
|
|
|
|
SHE
|
|

rang

|
Ma verujem ti Al znam da ti nešto ne da ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ja neznam tko je gluplji ovi sto mijenjaju nickove,ili sto forsiraju kao neku igru Izazov ili kako vec se zove,di zapravo o0no sto ne mogu reci ovako fejs to fejs kazu kao kroz igru,mozes si misliti koja genijalna igra di nekog kao ignoriras ili mu se upucavas,ito ubij boze lose.Ljudi prihvatite se necega kreativnog,znam da je to tesko,barem pokusajte,jer ova nazovigra forsirana od par jalnuša je,ponavljam,glupa isto kao i oni sto sudjeluju u njoj!!!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
ma ko ili sta mi ne da nisi ni probala a zakljucujes
|
|
|
|
|
|