Narode,
prisilih sebe da isčitam svih (rečju i brojem) trinaest/13 stranica ove teme i kličem BRAVO!! Napokon se na Forumu dešava nešto što je gotovo sve članove uvuklo u druženje. Toga nije bilo odavno, oni koji su ovde od početka znaju to- siguran sam. I sam sam ovde "from the very beginning" samo sam po neku košulju periodično poslao na hemijsko čišćenje

i sećam se i lepih vremena, dobrog druženja i igara a takođe i mrtvila i žabokrečine koja je dugo vladala.
Boss, sve čestitke i javna pohvala na inicijativi i istrajnosti iako sam ti na pp rekao da si dosadan kao prodavac osiguranja 
Dakle: javna pohvala i javno izvinjenje.
Ja zaista nemam vremena i ne želim obavezu vezanu za Forum (iako se Layi sere od ovakvih) ali ću dati svoj doprinos radi zajednice i lepog druženja; dakle, anketna pitanja (ili kako to već nazivate) mi šaljite- odgovoriću na njih ali učešće u samom takmičenju ne mogu uzeti jer zaista ne želim da igra i učesnici trpe zbog kašnjenja mojih odgovora.
I da, smatram da igra treba da ima formu takmičenja bez obzira što su nagrade simbolične; lovorov venac je Lovorov Venac- javno priznanje i treba ga uručiti, to jednostavno godi svakom.
Kao idejni tvorac i inicijator, Boss, mislim da Ti imaš obavezu ovo gurati (voditi) dokle god nalaziš za shodno. Ako ti je neko u celoj priči voljan pomoći, odmeniti te krug-dva, to je u redu ali obavezu posla moraš potegnuti brate.
Još jednom, iskrene čestitke i dobru zabavu svim forumašima.