Autoru |
Poruka |
MeGi
|
|

Born to die
Pridružio se: 22 Maj 2012, 18:51 Postovi: 40996
|
Volis ti jesti i piti,ne verujem da bi te molile da ostanes:))
E kad ti i Gigi imate u potpis sliku naci cu i ja za svoje oci:))
_________________ Od svih super moci mene zapadne da sam dete debil!
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
Pa ja i donesem...eheeeeejjjj pa dobar gost nikada ne dolazi praznih ruku 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i Megi nemoj puno da se smijes na tu sliku sto sam ti poslala hahahaha 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
U poslednje vreme dolaze ne donose vise slatkise kao nismo mali donesu alkohol,al brate sve nsto bzvz Vidla sam sliku,ti nisi normalna ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
kako nisam normalna hahahahah pa bas je cool slika  Vremena sam ja na ono potrosila znas hahahaa a ja i danas nosim jednom rodjaku ( od 42 godine) cokoladu kad idem kod njega znaci ima dvoje djece, ali on se izjasnio i rekao hocu i ja cokolade i svi mi neku brlju donose a ja poslije od djece kradem , nije fer haha
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
A gdje je meni slika? A?
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
MeGi
|
|

Born to die
|
ahahah Bas si bil avatreni navijac tada bas ono kompletno spremna za utakmicu Ma kakve Brazilke i njihova dupeta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
i ti bi Gigi da mi kazes kako nisam normalna ok, stize  danas primam sve udarce
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Danas si ko Stipe Pletikosa... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
MeGi je napisao: ahahah Bas si bil avatreni navijac tada bas ono kompletno spremna za utakmicu Ma kakve Brazilke i njihova dupeta ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) pa to je bila 1998 i mislim da ej ovo bilo bas tada kada se igrala tekma za trece mjesto samo je Hr i imala reprezentaciju na svjetskom od bivsih drzava A ne pretjeruj za ove brazilke i dupeta hahaha ali Hvala jesi probla onu foru sa cokoladom? 
|
|
|
|
|
|