Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Andjeo sa greskom je napisao: 1.Imas lep avatar,da li nosis sesire i privatno? 2.Sta su ti prioriteri u zivotu? 3.Da li mislis da covek treba biti ostvaren u svim sferama u zivotu da bi istinski bio srecan? 4.Da li verujes da ljubav na daljinu opstaje? 5.Gde vidis sebe 2020-te? 1. Nosim.  2. Trenutno fakultet, a onda i posao. Zatim ljubav.  3. Da...smatram da samoostvarenje vodi k istinskoj sreći. 4. Pa ne znam. Teško je to. Može opstati, ali potrebno je puno ulaganja, strpljenja, povjerenja, odricanja. 5. Za 6 godina? Na svom radnom mjestu, okruženu djecom. Možda, ali možda u braku i s 1 vlastitim djetetom. 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
1.Dal bi odbila momka za kojeg si cula da je spavao sa dosta cura iako ti se dopada? 2.Sta ti nedostaje na forumu a cega ima previse? 3.Da li mislis da na forumu nedostaje frajera (sorry momci) 4.Da li pratis SP? 5.Ko ti je najveca podrska u zivotu?
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Toliko od mene  Pusa :*
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Andjeo sa greskom je napisao: 1.Dal bi odbila momka za kojeg si cula da je spavao sa dosta cura iako ti se dopada? 2.Sta ti nedostaje na forumu a cega ima previse? 3.Da li mislis da na forumu nedostaje frajera (sorry momci) 4.Da li pratis SP? 5.Ko ti je najveca podrska u zivotu? 1. Hmmm...ne bih ga odbila kada bih bila sigurna da mu nisam jedna u nizu. Ako ne bih bila sigurna, ćao mali! 2. Nedostaje muških forumaša... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ima previše sličnih tema...smatram da bi se neke mogle objediniti..  3. O daaaa... (Sorry i od mene!)  4. Pratim. Ne svaku utakmicu, ali one zanimljivije škicnem, a neke i cijele pogledam. 5. Sestra i majka. ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Kako malo pitanja... nisi zanimljiva...
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Pa naravno da nisam kad ljudi već sve znaju o meni...trebala sam biti tajnovitija... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Evo ja recimo ne znam... ne znam šta ne znam...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Ne znaš ti puno toga...samo nisi svjestan toga... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
A je l' ? Znači treba još da te propitam...
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Samo ti nemoj...odmah će ljudi svašta pomisliti... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
|