Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Boss je napisao: Pošalješ mi neku pesmu da pročitam ? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ma da ne bi... ASG...pozzić ![[pusicica.gif] [pusicica.gif]](./images/smilies/pusicica.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
A što ne bi ? Primetiš li kako se broj gostiju povećava ?
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
To je ASG otišla u goste... Samo ne znam što joj je ovdje hot... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) Ah da...možda hlače... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Pa kako šta ? Pa ja sam hot...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Evo Senke, valjda i ona ima pitanja... ja dosta toga znam 
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A ti si joj hot?  Eh! Nego...nekako mi se čini da je meni vrijeme za hot druženje s knjigom... Sutra nastavljam s tobom...pa javim tko je više hot od vas dvoje... ![[hello09khll.gif] [hello09khll.gif]](./images/smilies/hello09khll.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Ajde 
|
|
|
|
|
Andjeo sa greskom
|
|

ASG
Pridružio se: 06 Dec 2012, 20:55 Postovi: 11718
|
Boss je napisao: Kaže se dobro veče prvo, moram te ja učiti...  Aj i ti mene necemu da naucis Gigi Pitanjce:Kad mislis da je idealno vreme da cura zapliva u bracne vode? (ovo pitam vise zbog sebe ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif) )
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Hmmm...mislim da se idealno vrijeme ne ogleda u godinama, već u zrelosti za brak...netko je zreo u ranim dvadesetima (kao moja prijateljica), a netko ni s 40 ne osjeća potrebu za vezivanjem... 
|
|
|
|
|
*Twilight*
|
|

Laprdalo i tuturutka
Pridružio se: 17 Apr 2012, 20:07 Postovi: 11750
|
nema potrebe za vezivanjem ali potreba za ostvarenjem žene kao majke to je nešto što te veže za istinski život... sve ostalo veruj mi da je trošenje vremena uzalud znači nađeš donatora sperme i uživaš u životu 
|
|
|
|
|
|