Autoru |
Poruka |
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Ja bih na stolicu...ali samo ako je vruća...da mi se stražnjica ne sledi... ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

Pridružio se: 06 Dec 2012, 21:37 Postovi: 11135
|
Izvoli sedi... ![[d_coffee.gif] [d_coffee.gif]](./images/smilies/d_coffee.gif)
_________________ Drugi jebu a ti se Muzafere kupaj.
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Neću sada...može li od sutra? ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Može, sutra kad dođu forumaši neka postavljaju pitanja... a mogu i večeras a ti sutra odgovaraj... Ja ne znam šta da te pitam... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
A možda neki još imaju koje pitanje za Sonaticu...što znaš... ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Imaju, imaju, samo čekaju da im nadođe... Ti si sad na stolici, javila si se i to je to...
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Kako sebe vidiš za 5 godina ?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
U čemu si bolja od ostalih ?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Imaš želju da sedneš na stolicu... više voliš da ispituješ ili da tebe ispituju ?
|
|
|
|
|
Boss
|
|

rang

|
Izaberi 5 forumaša/ica i opiši mi ih, onako kako ih ti vidiš... tvoje mišljenje o tih 5 osoba...
|
|
|
|
|
|