Autoru |
Poruka |
casual
|
|

*

Pridružio se: 24 Sep 2012, 00:31 Postovi: 9053
|
jeste fine ko kaze da niste ali za igrice ovakve vrste, nema gorih od vas dve 
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
Pridružio se: 16 Maj 2012, 19:49 Postovi: 31310
|
mislio si da kazes boljih jel tako !? ![[treptrep.gif] [treptrep.gif]](./images/smilies/treptrep.gif)
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
LaYa
|
|

Laki
Pridružio se: 18 Maj 2012, 15:12 Postovi: 22907
|
di on zna st aje rekao 
|
|
|
|
|
Trile
|
|

rang

Pridružio se: 21 Maj 2012, 10:05 Postovi: 23789
|
mene ste na igora, aaa dobro
_________________ Omnia Tempus Habent
|
|
|
|
|
Mojne
|
|

mojne
Pridružio se: 22 Jan 2013, 14:41 Postovi: 10353
|
Molena poručila si drugarima za mene ŠTO GA NEKO NE NAPUŠI u smislu nuđenje qrca ![[bwave1.gif] [bwave1.gif]](./images/smilies/bwave1.gif)
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Mojne nista te ne razumijem. ..opet si nesto utripovao, ne zaebavaj 
_________________ 'Music gives a soul to the universe, wings to the mind, flight to the imagination, and life to everything.'
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Opa...zahuktava se igrica... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Gigi dodji dodji....istina ili izazov!?
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Vagu si pitala da se odluči... Ako izazov oduzima puno vremena, onda istinu jer su sad ipak prioritet ispiti... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Molena
|
|

*VIP*
|
Ok, neka bude ISTINA...ali bez izmotavanja. Mene zanima sljedece: zasto se ne vidis s Picardom? Koji je stvarni razlog..neko drugi, nezainteresiranost ili nesto sasvim trece i sta? ![[kez.gif] [kez.gif]](./images/smilies/kez.gif)
|
|
|
|
|
|