Autoru |
Poruka |
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
Pridružio se: 26 Sep 2012, 08:21 Postovi: 35483 Lokacija: Zagreb
|
Ali eto,ja nisam,to je razlika!
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
Pridružio se: 25 Mar 2013, 12:13 Postovi: 18509
|
Pittko...kako god...ono što se cijeni kod tebe je činjenica da se ne bojiš biti takav kakav jesi...našao ti trebu ili ne, ostani dosljedan sebi... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif)
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Pittko...kako god...ono što se cijeni kod tebe je činjenica da se ne bojiš biti takav kakav jesi...našao ti trebu ili ne, ostani dosljedan sebi... ![[jesss.gif] [jesss.gif]](./images/smilies/jesss.gif) Buahhahahaahahahahahahahahahahahahahahahahha
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Bradpresto Pitt je napisao: Ajde majketi samo reciti kad bi u reli Boss,Casual,Trile&comp.nasli zensku!Nikad,a ovdje im ide ko po loju,,,buahahahah To su samo tvoje pretpostavke...ne mora značiti da su točne... 
_________________ Plesala bih s tobom kroz najprometnije ceste jedan tango kroz crveno tamo gdje nitko ne bi plesao na vrhu Hendrixovog mosta i to mi ne bi bilo dosta...
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
E a tako sam si htio tu naci zenskicu,ali ne leži vraže,nesec majci!Buahhahaha
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
GiGi je napisao: Bradpresto Pitt je napisao: Ajde majketi samo reciti kad bi u reli Boss,Casual,Trile&comp.nasli zensku!Nikad,a ovdje im ide ko po loju,,,buahahahah To su samo tvoje pretpostavke...ne mora značiti da su točne...  Ma daj kako nisu,jos su i zaljubljeni,to im zavidim,,,buahhaahhaja
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Mora da onda vidiš bolje od mene...što i ne bi bilo tako čudno, ipak ja nosim leće ![[images/smilies/floet.gif] [images/smilies/floet.gif]](./images/smilies/images/smilies/floet.gif)
|
|
|
|
|
Bradpresto Pitt
|
|

*VIP*
|
Ma ja Gigi,ti si ona bubamara,,,hahahahhaha
|
|
|
|
|
GiGi
|
|

Karolina Riječka
|
Koja sad bubamara? ![[zenskismeh.gif] [zenskismeh.gif]](./images/smilies/zenskismeh.gif)
|
|
|
|
|
|